Говорих с тоз оням по ICQ и решихме да направим среща другата събота(11 декември) от 8 часа в Албата. Казвайте кой ще идва. Ако има и други предложения пак пишете.
Говорих с тоз оням по ICQ и решихме да направим среща другата събота(11 декември) от 8 часа в Албата. Казвайте кой ще идва. Ако има и други предложения пак пишете.
Нали, да не останете по-назад... ама това, да се вдигнете да дойдете до София за сбирката... хич не ви се мисли, май ? Я взимайте пример от ru-boy и Malone !
Крайно време беше някой да предложи да се съберем отново. От доста време се канехме с Юлиан, но той ме изпревари. Аз по предварителна информация съм съгласен разбира се.....Дори и жената може да взема...трябва да я питам само. Като се разберем ще пиша пак за 100% потвърждение.
Аз с г-н. Лудия преди малко говорих за това,
та... 101% []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Крайно време беше някой да предложи да се съберем отново. От доста време се канехме с Юлиан, но той ме изпревари. Аз по предварителна информация съм съгласен разбира се.....Дори и жената може да взема...трябва да я питам само. Като се разберем ще пиша пак за 100% потвърждение.
<div align="right">Originally posted by Боби*-*01/12/2004*:* 21:43:45</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Таз жена ти е взела акъла направо)))
Aбе ко организирате тука без мене бе ейййй. Я да ме пишете в списъка бързо !
Да питам аз... Там, <u>в близост</u> до Албата дали ще се намери некое прилично хотелче за след алкохолното надпиване/уливане/заливане, че да положа уморено снажно тяло след нощния купон?
Че 100 км на връщане някак тежко ще ми дойдат след безсънна нощ.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да питам аз... Там, <u>в близост</u> до Албата дали ще се намери некое прилично хотелче за след алкохолното надпиване/уливане/заливане, че да положа уморено снажно тяло след нощния купон?
<div align="right">Originally posted by Profita*-*02/12/2004*:* 02:08:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
х-л Палитра ул."Константин Доганов"11 тел /факс : 052/610 055; тел:603 836
х-л Колор ул."Рали Маврудов" 23а тел/факс : 052/608 006; тел. 610251
На първия светофар на влизане в града от Бургас наляво и са на следващия светофар.
Запазване на места или ден преди това или сутринта на същия ден.Малки са и бързо свършват местата.
На добри цени са и са добри.В първия е малко по-евтино и с по-широки стаи.иначе са на около 400-500м един от друг
Албата е на около 1,5км от тях.
Да ударите едни бирени кифтаци и за мен, че май няма как да се довлача... []
Dark Skywalker, ако дойде Моллов и този път може да се маскираме в твоя чест [:D]
Предния път беше в чест на нейзвестната нинджа, този път поне ще знаеме []
Ура за Профи []
edit//
Защо ми се струва, че Алба затваря по-рано вече [V]
Да измислим от сега място за афтър парти ? []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
edit//
Защо ми се струва, че Алба затваря по-рано вече [V]
Да измислим от сега място за афтър парти ? []
<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH*-*02/12/2004*:* 12:25:49</div id="right">
Ше се напукаме на Комикс бе, немай грижиТоя път оставям и кола и къща и всичко [}
]
Пишете и добрия стар "Г-н ТЕХНИК" - момчета , върнах се ,
но само за тия на които требва да помагам
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Тоя път оставям и кола и къща и всичко [}]
<div align="right">Originally posted by Кайсо - 02/12/2004 : 12:50:32</div id="right">
А така. Щото ако смяташ да си ми цяла вечер на сокчета - никак няма да се разбереме [}]
И... FearMe, ти какво се ослушваш още. Специална покана ли чакаш?! Веднага да си размърдаш мързеливото Д и да се записваш. [}]
А Darky определено ще ни липсва...
kris11, благодаря за информацията.
Ще потвърдя за сбирката идващата седмица. Дано сме живи и здрави, та да се напием по морско му. [^]