SetCom.bG календар 2005 - поръчки
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Както написах в предния си пост (изтрит) - календар няма и няма да има.
Радвам се, че болшинството оценихте труда на Skynet и моя в частност, и дъблоко благодаря на тези, които се постараха това да остане просто мит...
Майната му на календара. Писна ми да започвам нещо и една крачка преди края да излезе някой недоволен, който да го провали. Не, благодаря. Без мен.
Няма нужда да поръчвате повече. Каквото било, било.
Живи и здрави.
Аз си взимам почивка...
<div align="right">Originally posted by Profita*-*31/01/2005*:* 12:38:44</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Кой казва, че няма да има и на база на какво? Въз основа на едно негативно мнение ли???
Ако е така, наистина жалко. Крайно детински звучи след влагането на немалко труд създателите на календара да се обидят и фръцнат защото някое от другарчетата им ги е ощипало.
Още повече, след като виждате, че има новина, сложена на първа страница на сайта, не е особено редно сами да преценявате дали ще има или няма да има календар!
От ваша лична инициатива това се превръща в инициатива на страницата и решението дали да има календар или да няма не би следвало да се вземе едностранно от теб или Димитър.
Хайде да не го обръщаме на детска градина - "На ти си куклите, дай си ми парцалките"!
Предлагам следното:
1. Гаро да намери удобния за него начин и да се извини на skynet (на всеки му се случва да не е в кондиция[:D])
2. Profita да си изтрие сълзите от хубавите очи ( за да не ни разваля впечатлението за нея като за "мъжко момиче")
3. skynet да приеме по-философски нещата и да не праща по дяволите хубавата работа.
И нека не оправдаваме поговорката: "Сговорна дружина слепи ги ражда"[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Както написах в предния си пост (изтрит) - календар няма и няма да има.
Радвам се, че болшинството оценихте труда на Skynet и моя в частност, и дъблоко благодаря на тези, които се постараха това да остане просто мит...
Майната му на календара. Писна ми да започвам нещо и една крачка преди края да излезе някой недоволен, който да го провали. Не, благодаря. Без мен.
Няма нужда да поръчвате повече. Каквото било, било.
Живи и здрави.
Аз си взимам почивка...
<div align="right">Originally posted by Profita*-*31/01/2005*:* 12:38:44</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ааа,не така.Никаква почивка:))
Напълно подкрепям казаното по-горе от Лупус и Крис.
Не може заради един да се откажете.
Profita и skynet
Вземете се в ръце и довършете работата.
Все пак вижте колко хора ви подкрепят.
Направете го заради тях.
Инициативате е хубава и не трябва да се проваля.
skynet - много добра работа, както и инициатива за изработката.
profita - хубаво е, че си поела инициативата за разпространение. Не се отказвай. Хубавите неща изискват усилие. С усмивка напред ;-)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...след като виждате, че има новина, сложена на първа страница на сайта, не е особено редно сами да преценявате дали ще има или няма да има календар!
От ваша лична инициатива това се превръща в инициатива на страницата и решението дали да има календар или да няма не би следвало да се вземе едностранно от теб или Димитър.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Прав си, Крис. Поради уважението ни към SetCom.bg приемете моите и на Димитър (skynet) извинения към форума и всички, които застанаха в подкрепа на това начинание. (Той отсъства, затова говоря от негово име)
Преди да тръгне Димитър е качил работния рhotoshop file на колажа: http://www.skynetmarketing.net/setcom.rar - 48 MB
Понеже, както казва той, това вече е проект на Сетком, разполагай с него както прецениш за добре.
Визуално копие има тук: http://www.skynetmarketing.net/setcom_rel.jpg
Желая успех.
<font color="green">Предвид цупенията, отпечатването на календара ще се забави малко - с около една седмица.
Както гледам - реалната бройка, която ще заявим е 50 броя. За 100 няма достатъчно заявки.
Тепърва ще се консултирам къде може в София да се отпечата - ако някой има идеи - ще съм му благодарен да ги сподели на ICQ: 2560320 или Email: kod@setcom.bg
След като стане ясно къде и срещу каква сума ще можем да отпечатаме само 50 броя ще дам банкова сметка по която всеки да преведе неговата част.
Ако някой друг иска да получи календар - моля да се записва по-бързо.
Хората, които вече са поръчали календар - моля потвърдете на Email: kod@setcom.bg със subject: Zaiavka za kalendar бройката която сте поръчали и населеното място, от което искате да го вземете.
За по-големите градове - календарите ще се изпращат до един човек и в последствие всеки ще ги взима от него.
Цената на бройка нямам никаква идея каква ще е - като гледам от написаното досега ще варира м/у 2 и 6 лева, но не се ангажирам с цени преди да съм проверил лично.
лед като се намери къде да бъде направен календарът тази тема ще бъде затворена и ще се отвори нова с необходимата информация.</font id="green">
Списък досега:
София - 24 броя
Slero - 3 бр.- София
Lupus & Wise - 3 бр. - София
Vandal - 2 бр. - София
КрИс - 5 бр. - София
Zetle - 2 бр. - София
Sunny - 1 бр. - София
Dark Skywalker - 1 бр. - София
EvilYeti - 3 бр. - София
KOKOSH - 2 бр. - София
Orpamarosa - 2бр - София
Варна - 6 броя
CrossBlade - 1бр
Ludia - 1бр
Mr. Techno - 1бр
Pat - 2 бр.
FearMe - 1бр
Malone - 1 бр. - Русе
Profita - 2 бр. - Айтос
DarkRose - 2 бр. - Казанлък
Skynet - 1бр - Пловдив
ru-boy - 3 бр. - Плевен
ivtcho - 2 бр. - Враца
_JaZa - 3 бр. - Бургас
daley - 1 бр.
kaliobg - 2 бр.
profi, като "баща" на идеята поемам ролята на строг "съпруг", поглеждам те строго (ти като "майка" на рожбата ни) и те подмятам с шамари да се стягаш [;)].
искам и аз едно копие от рожбата ни... само малко ме притеснява каква е ролята на skynet... нещо като донор ми се струва че го играе, но пък колкото повече генетичен материал - толкова по-добро отроче.
една 5л. туба мартини устройва ли те? ще я реализираме като форумен проект пак [;)]
Ролята на skynet каква е???
Ами той е създател на календара, за което съм му поне аз силно благодарен. С удоволствие ще пием заедно по бира на следващата сбирка, на която се надявам да се засечем. Какво повече?
ами едно копие за него - естествено за наша сметка !
ако не се приеме идеята -аз му поемам копието
Аз искам на моя календар да има плътно задраскана снимка на Gadget... [:D][:D][:D]
Цената на 1бр. календар ще бъде 3.5лв
Сумата, която дължите можете да преведете на следната банкова сметка:
Централна Кооперативна Банка
Банков код: 790 780 69
Банкова сметка: 101 353 5108
Основание за превода - можете да напишете псевдонима си от форума и колко бройки плащате.
Ще съм ви благодарен ако направите това максимално бързо.
Печатът е уговорен, ще дам файла за главата в четвъртък - искам да има два дни време за последни дооформяния.
В началото на другата седмица календарът ще е готов и разпратен по съответните адреси.
Отварям друга тема и затварям тази, не мисля, че има какво особено да се обсъжда допълнително.