SetCom.bG календар 2005 - поръчки
Често когато правя разни неща за който и приятел или които и да са приятели...Се води следния диалог:
"Колко ти дължа?" - пита той
"Карай карай - ще почерпиш" - викам аз
Той стои стои, мисли, мисли и отсича:
"Я по добре кажи колко струва, че като знам какво и колко изпиваш" :-)))
<font color="blue">
edit://
Определено ще е бъде по-малкия вариант. За 100бр. - 150лв. Всеки да плати колкото иска, разликата Х=Пари-150+50 да отиде при Malone за асемблиране на една друга идея. 50 е моята вноска за това. Нека не коментираме повече това, плеазе :-)
Нека се групирате по местоживеене и приятелски кръгове за получаването. Адресите - изпращайте на Профита, че да вземе и тя да свърши нещо :-), която ще ги групира и изпрати до мен след седмица. На адресите ще бъдат изпратени с пощенски разходи за сметка на получателя, за да няма хър-мър. Останалите - Y=100-заявените ще отидат при Крис, който най-добре ще може да ги използва...</font id="blue">
<font color="maroon">Едит2://
Zetle - добавен. Има като гледам местенце за 2-3 макс 4 души, ако някой не се вижда, да не се стяга - не е умишлено - моля да се обади, като посочи линк към подходяща снимка- краен срок ( неделя 18:00 )</font id="maroon">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...цената на 1бр. е 5 лева. ...
<div align="right">Originally posted by Wise - 29/01/2005 : 15:33:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Предлагам все пак да зависи от количеството и мисля че е логично - пощенските разходи не са пропорционални на броя на изпращаните календари. Не го предлагам от гледна точка на икономия и не мисля, че 2-3 лв ще имат значение за когото и да е, но така ще се стимулира поръчването на повече бройки и съответно популяризирането на форума чрез разпространението на календара [:D]
skynet
Чудесна работа.Мойте поздравления.
Всичките варианти ми харесват.
За мен 2 броя
2 броя за мен. И двата варианта ми харесват!
3 броя, къде да пратя пари и колко?
set2 и на мен най-много ми допада.
Ще заръчам 5 бройки.
Бройките за определен град могат да се изпращат до един човек и в последствие да бъдат раздавани за да се спести на Димитър досадното разпращане на множество малки пратки.
Аз мога да взема поръчките от София.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Нека се групирате по местоживеене и приятелски кръгове за получаването. Адресите - изпращайте на Профита, че да вземе и тя да свърши нещо :-), която ще ги групира и изпрати до мен след седмица.
<div align="right">Originally posted by skynet - 29/01/2005 : 15:48:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Срамота, кажи на хората какъв голям принос имам и аз в това дело...[;)]
Ако решите да се групираме, което е по-удачния вариант предлагам да съберем по един адрес за местонахождение, вероятно <font color="red">два за София. Трябват ни по един за Варна, Плевен, Русе, Казанлък, Бургас, Враца и Велико Търново</font id="red"> (на този етап). Който се наеме да се ангажира за горепосочените градове - PM или на profita@gmail.com
Пиши 2 бройки за мен.
И да се надяваме че ме има, че нещо не се виждам :)
Profita, Skynet и всички, които взимате участие в тази идея - поздравления. Календарът е станал наистина страхотен. Пишете ме и мен с една бройка да си сложа в магазина[8D]
Пишете ме и мен с 2 бройки
Нека някои да ми прати ПМ на кои и колко пари и адрес да изпратя
За мен ако може, един брой.
Здравейте,
И аз искам 3 броя. ;о).
Пишете PM къде и как да пратя парички.
Поздрави,
Краси
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте,
И аз искам 3 броя. ;о).
Пишете PM къде и как да пратя парички.
Поздрави,
Краси
<div align="right">Originally posted by EvilYeti - 30/01/2005 : 13:09:11</div id="right">
При получаване на пратката се плащат само разходите по доставката. Себестойността на календара ще се внася по сметка или координати дадени по-късно от Skynet.
Пиши ми на РМ адрес.
==============================================
<hr noshade size="1">
<font size="3"><font color="red">За ВАРНА!!!</font id="red"></font id="size3">
Получих първия адрес за Варна. Всички календари ще бъдат изпратени на daley, който се ангажира с получаването им. Той ще поеме разходите по доставката, като всички ще имате грижата да заплатите своята част от тях НА НЕГО.
Ако има други предложения ... пишете.
За мен 2 бройки, ще досадя на Крис :)