-
Честита нова година!
Честита нова година на всички форумци...Нека през новата 2005 не се налага изпадане в следната ситуация:
Клиент звъни на компютърна фирма:
- Абе тука нещо пипнах, и сега не мога да си работя нормално на компютъра...
- Какъв е проблемът?
- Ами все ми казва "сложете оригиналното CD, сложете оригиналното CD..." Какво да правя?
- Вземете оргиналното CD, сложете го в устройството, натиснете Enter. Сега как е?
- Браво, оправи се! Ей, вие сте гении там бе! Аз никога нямаше да се сетя!
-
Честита нова година!
Честита Нова Година на всички ви! Да сте здрави и живи и много щастсливи. Нека се сбъдне и най-съкровеното ви жеклание, скрито в нежните фибри на сърцето ви! [:)]
-
Честита нова година!
...и от мен....от сърце :)
-
Честита нова година!
Весела, лека и доходна 2005 година, желая на всички!
-
Честита нова година!
честита нова година, приятели
-
Честита нова година!
честина нова година и от мен.... всичко най-хубаво на всички...
-
Честита нова година!
Честита Нова 2005-та и от мен. Нека тя ни донесе повече щастие и успехи. Нека да бъдем по-малко песимисти и нека добрите дела бъдат повече от лошите помисли.
-
Честита нова година!
... и много да се усмихвате и да ви обичат :)
-
Честита нова година!
Честита на всички и наздраве на Василовците![:D]
-
Честита нова година!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...Нека да бъдем по-малко <font color="red">песимисти</font id="red"> и нека добрите дела бъдат повече от лошите помисли.
<div align="right">Originally posted by Whiskey*-*01/01/2005*:* 13:48:09</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="blue">Честито и от мен на всички приятели тук!</font id="blue">
И както казва Whiskey - "нека да бъдем по-малко песимисти" - бих добавил - "и повече PC-мисти"... [:)]
-
Честита нова година!
ЧНГ на всички! То и тая ще я преебеме кат миналата, ма поне има време ... айде, че още не мисля да ми свършват празненствата поне до други ден.
-
Честита нова година!
-
Честита нова година!
За много години Другари и Другарки от СЕТКОМ :)
Мога да ви погелая Здраве , Късмет , Финикийски знаци и останалото да си го купите :)
-
Честита нова година!
За много години и от мен [;)]
Здраве и успехи, и най-вече пожеланото от Кайсо - да ви обичат и вие да обичате [:)]
Наздраве ! [:D]
-
Честита нова година!
ЧНГ, да слушате Инспектор Гаджет и да не се връзвате на Бай Брадър :)