-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
В момента навън е нещо ужасно , през целия си живот не съм виждал подобно нещо - навън е -5 градуса , нявсякъде има преспи от по над полин метър - главните улици са пълни със затрупани автомобили и Автобуси . Пътищата са проходими при строги зимни усовия само за ПЕШЕХОДЦИ !!!
Незнам дали навсякъде е така , но Варна от 30 г . насам не е била затрупана така .
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
Шумен също е блокиран от сняг - нещо ужасно е и тук. 42 села от Шуменска област са напълно изолирани, заради лошото време. Изходите на Шумен са завардени от полицаи, които не разрешават излизане от града, поради заснежените пътища...
Леле... И това се случва в началото на 2005 .....
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
качете 2-3 снимки де... [:)]
бе щом Pa3KaTaH-ия го няма - положението е сериозно... [:D]
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
E кво толкова се оплаквате?
София се блокира сама при 2 пръста сняг.
Миналата седмица като заваля се подобри рекорда от над 100 катастрофи за един следобяд.
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">качете 2-3 снимки де... [:)]
****************************<div align="right">Originally posted by Dockera*-*04/02/2005*:* 09:50:59</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Замръзна ми фотото Док - отивам да го стопля и ще кача снимка
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Незнам дали навсякъде е така , но Варна от 30 г . насам не е била затрупана така .
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*04/02/2005*:* 10:05:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Преди 12 години беше пак така, ако не се лъжа и по-зле. Тогава хвана на 7 март вечерта, а на 8 спортувахме по неволя. Днес положението не е толкова зле, ама нещо техниката не я виждам по пътя да върши работа. От 4 снегорина които видях, 2 бяха закъсали, а другите 2 само си минаваха по пътя. Сутринта в 8 часа, нито една пътека небеше почистена. Видях няколко коли позатрупани по светофари и улици. На места преспите достигат до към 2 метра, а на други места дори и лед няма.
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
Разкатания е 6+,
днес станах в 6 и 30 да ходя на изпит - само като видях как вали и духа и за каква лудница става дума... - не мерси [;)]
По добре с 4 ликвидации, отколкото болен или настигнат от бялата смърт... не мерси [;)]
Преди 10минути гледах кадри от улицата пред на Кайсо* офиса, изплаших се ...
А иначе Варна все още е напълно блокирана,
живея до две главни улици - кола не е минавала все още, да не говорим снегорин или подобно. От приятели знам, че все още не минават и автобуси на градски транспорт, а такситата отказват да приемат поръчки ...
Ей сега ми се ще да имам една Нива и да се покефя [;)]
Ако някой има и му се дава за малко - да каже [:D]
Успех ни Варненци !
Така в капан не съм се чувствал лично аз никога ...
пс
утре имам изпит - дали да отида ? [;)]
*успех братче [:P]
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
ЕЕЕееее оплаквате се като невиждали потоп... мен си ми е добре вкъщи и три безсънни денонощия подред с над 38 градуса... ако и тая вечер е така, ще се подложа на евтаназия...
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
Ей сега ми се ще да имам една Нива и да се покефя [;)]
Ако някой има и му се дава за малко - да каже [:D]
Успех ни Варненци !
Така в капан не съм се чувствал лично аз никога ...
<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH*-*04/02/2005*:* 13:28:17</div id="right">
[/quote]
@Razkatan
Ей не си пожелавай такова нещо.Днес ходих да помагам да отриваме 1 кола на Патриарха и 1 Виетнамка теглеще назад напред 1 бяла Нива.До Старите хали на Пискюлиев 1 Митсубиши Паджеро го бутаха 6-7 човека.Владислав платното към центъра около 10:30 мина снегорин но само 1 пътека направи.улБачо Киро от у-ще Д.Дебелянов е затворена от 1м преспи.Продължението на ул.П.Евтимий под бул Владислав е в същото положение, а до ул.Кап.Райчо има 2м преспи.В пресечката в ляво и дясно на продължението наул.П.Евтимий има закъсали коли и в края на улиците 2м преспи-няма излизане оттам.
@M-r Techno
На 7 срещу 8 ми март преди около 12г пак беше така. Забрави ли?
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
преди малко се връщам от "разходка" до гарата (аз съм в "левски"). минава се по утъпкани пътеки, за хора като мен, които не се плашат от малко студено няма проблеми. обаче това е вече по обяд. сутринта беше като в сибир - абсолютно непроходимо навсякъде. аз лично съм много доволен от бързината на разчистване. смешно е да искаме да се почистват междублоковите пространства все пак. обаче основните артерии ще са проходими до довечера.... (когато пък се заледи разчистеното [:)])
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
честита "дървена ваканция" на варненци ! [:D][^][:P]
не се оплаквайте, ами вадете "чай с коняк"..
[:P]
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
Зейфод, студентите дървената ваканция не ги лови [:D]
FearMe, в 6 и 30 като станах беше страшно, найстина страшно.. след това към 9 беше в пъти по-спокойно от сутринта [;)]
Сега гледам вятъра е на моменти, но времето е 10 пъти по-добре от вчера... супер - надявам се утре най-после да мога да изляза от нас, че алкохола и храната привършват [:p]
-
ВАРНА БЛОКИРАНА ОТ СНЯГ
Ае от мене една снимка за невярващите :)
http://kayso.my.contact.bg/Varna.jpg