Ето снимки и от мен []
Ама, моля ви се... снимайте и под масите следващият път... Доко и той е човек все пак... [][:P][][:P][][:P]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Младежът с Уекото шкембенце е Raid, новата емблема на непушачите във форума.
+18 килограма.
<div align="right">Originally posted by Malone*-*13/02/2005*:* 06:33:15</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Чш... Отворко, терминът ми е другия месец и ще след това ще съм пак стройна фиданка, завистник такъв!
И недей да плашиш с мен отказващите цигарите! Вярно, че качих 18 кила, ама после върнах 3. Аматьор...
Мда, Krusteva не е снимала Dockera под масата. А той посвети вечерта си на теб и направи всичко възможно да те приобщи към останалите безболезнено За благодарност си го оставила без фото Голяма червена точка. Още 2 и следва БАН )
Удар покрай целта, Гаро [8D]
Истината е друга и аз ще я обясня за тези, които не са били. Емо избяга в другия край на масата и не се появи почти никъде в полезрението ми, с Денис му звъняхме даже, защото се притесних, че е изчезнал [}]. Пък и аз с присъщата си скромност мисля, че се интегрирах прилично добре и сама (ес южуъл) [].
Под масата не съм го усетила да е бил [Sigh...] [:P].
Червените точки поне по мое време ги пишеха за добри резултати, приемам двойната ти грешка за приятна, защото дава верен резултат [].
А за да съм напълно обективна, Емо посвети доста време на малкия Алек, който много повече имаше нужда от интергация сред цигареният ни дим и полемичния пушек []. Това е един Е-мил, Е-добър, Е-прекрасен човек, така че...ЖЕНИ, не знам какво чакате за бога...[8D]
Истината е, че Dockera или както някой го наричат по прякор Емо, посвети 50% от времето на Krusteva, а другите 50% на Sunny.[] Аз предложих да се редуваме за местата со двете дами, но не беше прието.[}] Забелязах обаче, че който пази място на Sunny на сбирките, защото тя все за веселата част идва, не след дълго става Администратор.[:D] Другия път аз ще и пазя място, да се разберем предварително ... от другата страна ще пазя за Krusteva, за всеки случай.[]
Ето снимки и от мен:
http://fman.tu-sofia.bg/2005%5F02%5F12/
А от тук можете да си дръпнете всички снимки накуп събрани в един zip файл:
http://fman.tu-sofia.bg/2005%5F02%5F12/all.zip
Евала на Malone, който се вдигна чак от Русе, за да дойде на сбирката. Софиянци които не дойдоха могат да се засрамят[}]
Относно Dockera...ами какво да правя като столовете са толкова твърди и ръбeсти, а в него е толкова мекичко и удобничко[:P]
ааааа....кой ми сипа една водна чаша ракия....на другия ден много смешно карах ски[]
Благодаря на Slero и Breiii за ескорта до нас (по добре от you drink we drive[]
Gadget какво стана финала на US Open между теб и Legolas? Беше ти се заканил много здраво[]
Календарът лично на мен си ми харесва много и ги слагам на челно място в магазина[]
Skynet ти трябваше да си най-важния човек на тази сбирка...липсваше ни.
Raid, не ги слушай..така изглеждаш стабилен мъж на зряла възраст, а жените си падат по такива работи[:P][Yeah!]
Крис, не са ли многжко 5 сандвича и десерт за закуска[]
Ru-boy, с този ротационен принцип другия път ще седна в жена ти[]
Glarus, ти като си от 5 години в София що не съм те виждала на сбирките???....изцепниииик
Vandal...получи си я най-после[Wow!]
DK...много тихо този път?[8)]
Opramarosa, малко си ме изпреварил и не съм видяла снимките, но сега ще ги разгледам с интерес..нали повечето аз ги правих:-)
Krysteva, по nick-a ти си мислех, че си някоя лелка, а то....wow...добре дошла на първата ти сбирка, дано да ти е харесало[]
Много мило, Sunny, благодаря, хареса ми...с изключение, че ако забеляза имаше конспирация - бяха ни сложили възможно най-отдалечени жените, а мен даже в ъгъла ме залостиха []
Лелка, 40 годишна съкратена учителка по математика, защо ми звучиш като доцент ******** (кофти змия (поне според описанието) от МЕИ-то, пак за математика е реч), зла ли си или така си звучиш - няма проблеми, свикнала съм [8D].
А да бе ... "сложили" ...
Ти ела в 23.30 пък се чуди защо си в периферията.
Пък и Докера още преди да дойдеш каза да не си правим никакви илюзии за разпределението на местата. Krusteva била до него и точка.
Така че сърди се на него. Два пъти ставах да те поканя да седнеш между мене и Райд, но Докера ни гледаше на кръв.
А пък Sunny си беше точно в гювеча, на челно място.
[]
Много добро купонче беше, трябва пак да се съберем.
@Sunny: Павката каза, че ще пиши, но явно работи над себе си
Еми финалът да бъдем точни не беше US Open, а Wimbledon (щото на трева играхме) и завърши 6/3, 6/3 В началото не беше особено интересен, защото само си печелехме геймовете от сервиси и никой не можеше да пробие другия. При 4/3 Павката направи двойни грешки и последва пробив... Втория сет Павката започна лошо, но при 5/0 се активизира и ме проби (аз нещо се разлигавих) и взе три поредни гейма Момчето добре е напреднало и ако продължава така сериозно скоро ще го гледаме в някой от BG турнирите
В момента изготвям визитки с новото ми призвание "We Drink And Drive"
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много мило, Sunny, благодаря, хареса ми...с изключение, че ако забеляза имаше конспирация - бяха ни сложили възможно най-отдалечени жените, а мен даже в ъгъла ме залостиха []
Лелка, 40 годишна съкратена учителка по математика, защо ми звучиш като доцент ******** (кофти змия (поне според описанието) от МЕИ-то, пак за математика е реч), зла ли си или така си звучиш - няма проблеми, свикнала съм [8D].
<div align="right">Originally posted by Krusteva*-*14/02/2005*:* 1305</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Леле ти съвсем наопаки си го възприела
Исках да кажа, че ника ти звучи доста...ами все едно си някоя надута лелка в напреднала възраст[]...а то се оказа, че си готино гадже. Извинявай ако съм те обидила[]
Е-е-е, това с надутата лелка...ама не стига, че лелка, ами надута [].
Естествено, че не съм се обидила, когато никой не иска да ме обиди, не виждам защо сама да се старая да го правя [].
Идеята на <font color="red">ru-boy</font id="red"> (сега с червено, защото узря []) да се събираме по-често не е никак лоша (едно време срещите на СетКом били всяка седмица...).