Да се смееш ли да плачеш ли
Днес бях изумена за пореден път от българския ни манталитет....
Работя в интернет поща, и преди минути буквално откривам че липсва единия телефон.... И се чудя хора има ли в България или няма...
Крадливо племе сме ей....
Назад вървим много яко.... И се питам защо аджеба му е притрябвал на некой телефон, почупен, ползван от целия град..... Дет се вика "Хубава работа... ама българска..."
Have fun...![:D]
ЕЙ ХОРА!
Нормални няма...
току що някъв ми върна телефона.... АХХАХАХХАХАХАХАХА
Вика: "Мноо се извинявам, ама по някой път откачам.. тоя път ти откачих телефона"... И ми го върна...
МОе ли някой ми обясни кво става...
това като вица:
докторът: госпожо, мина ли клептоманията на мъжа ви?
жената: не, но намаля
докторът: в какъв смисъл намаля?!
жената: ами вече носи вкъщи само работи, които ни трябват
Тоя или е наистина луд или те сваля...[8D]
@Lupus, защо използваш "изключващо или" ? Може и двете твърдения да са верни [:D]
@Lupus
Свалка не знам дали ми прави, ама ме е яд само че се ошашках и не се сетих да му бия два шамара.... беше дребен и без тва[:D]
ИИ то ако тва е свалка лелеей... по мое време няаше такива свалки лелеееййй колко съм остаряла.....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...ИИ то ако тва е свалка лелеей... по мое време няаше такива свалки лелеееййй колко съм остаряла.....
<div align="right">Originally posted by mishle*-*28/02/2005*:* 17:59:47</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<font color="purple">Mishle</font id="purple">, то и Интернет пощи нямаше по "твое време" [:P]
В днешно време методите се избират според средствата... [:P]
Наистина, начина му да ти привлече вниманието е доста необичаен, но според мен успешен. Ако беше почнал да се усуква и да говори баналности едва ли щеше да го забележиш. Няма да се учудя ако в някой от следващите дни се появи с цветя, за да ти поднесе извиненията си.[8D]
АА да ми дойде с цветята... пък ако цветята са със саксия, мноо ще го заболи главата [:D]
Сетих се!! Гада сигурно ми е сложил някой бръмбар ся и ще подслушва хахахаххахаха
mishle, може това да е мъжа на живота ти...[Oops!][:P][Yeah!]
Интересен начин, за да е мъж на живота ти :)
По-добре хвани мен и ме млатни в Dockera :) (фани единия и го удари в другия :) и после ни питай дали е така :)
Хехехеххе чак пък мъж на живота ми.... малка съм още за мъже аз... пък и от мъже не разбирам [:I]
Абе днес телефон утре цялата може да те грабне :-)
една баба казваше на дъщеря си
ха , малка била щерка ти а , тя щом спи с мъж , вече хич не е малка ееееей!
нищо не искам да кажа подсъзнателно , само да споделя разбирането на старите хора за малките и големите жени .
"Хубава работа, ама сиганска" е оригинала. Аман от нихилизъм.
@Stalker потресаващото в случая е, че за 7 месеца нито един "сиганин" не е "краднал" нещо... Дори по-големите поразии бяха направени от братя българи.... "Сиганите" са страшно културни напоследък...
Пък и тая поговорка с пълна сила може да важи не само за "сиганите"!!!