Днеска нашта КАЙСИЙКА става на 24, да ни е жива и здрава и все така да ни вози с колите и да ни налива акъл в споровете. Все такава Луда глава да е и да фърка из родните балкани без инциденти.
ЧРД КАЙСО!!!
Днеска нашта КАЙСИЙКА става на 24, да ни е жива и здрава и все така да ни вози с колите и да ни налива акъл в споровете. Все такава Луда глава да е и да фърка из родните балкани без инциденти.
ЧРД КАЙСО!!!
аз му честитих на кайсията, но нека и тук се "отчета" []...
братле, още 3*24 и ако не ти стигнат ела да ти дам още... другото ще си го купиш сам []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Днеска нашта КАЙСИЙКА става на 24, да ни е жива и здрава и все така да ни вози с колите и да ни налива акъл в споровете. Все такава Луда глава да е и да фърка из родните балкани без инциденти.
ЧРД КАЙСО!!!
<div align="right">Originally posted by LUDIA*-*23/03/2005*:* 10:43:13</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Закъсня ма Поспалано-Гано одавна му пожелаш здраве около и под кръста и други хубави неща ! Аре Кайсо !
ЧРД и от мен! Здрав, Прав и Корав! [8D] Бъди все така весел и жизнерадостен! Успехи в бизнеса![]
... и да почерпиш подобаващо...[:P][]
@Kayso да си ми жив и здрав амиго.
да ти върви по вода и бизнеса никога да не пресъхва.
Пожелавам ти да посееш големи успехи и да пожънеш богата реколта.
Колкото до мацките- сами идват
Благодаря на всички ви, да ви се връща
А черпеното на срещата, като се видим
Да си все така весел и щаслив и най-хубавите неща да се случват само на теб!!![:D][:D]
пп.малко със закъснение ,но ися-то ми явно не ти е пратило километричния ми пост [V]