Нормално ли е това от РИНГ+
Преди малко си поговорих с вдна операторка от кабелната телевизия и онази ми заяви, че ако искам да гледам Формула1 трябва да си платя депозит от 100лв + 4лв на състезание.
Някой знае ли как точно ще стоят нещата с формула1 от това състезание в Бахрейн само нашите умници ли ще кодират сигнала или всички телевизии? нямам намерение да им давам по 4лв за 2 часа гледане.
Според мен е по правилно хората от ринг да си сменят водещите и да намерят някои рекламодатели а не да искат зрителя да си плаща за всичко.
не знам дали ще си плащате отделно формулата, но недей да недоволстваш - по цял свят подобни събития се плащат допълнително ( сети се само за мачовете на тайсън и ще разбереш за какво говоря )
<font color="purple">FearMe</font id="purple">, то това е ясно, но ти май не схвана тънкият подтекст, че все пак 4 лв. са безумно много за 2-часово предаване [имайки се предвид нашият стандарт, естествено]. То по тая логика с филмите дето ги въртят по <font color="red">HBO</font id="red">, трябва да цакаш по 1000 лв. на месец... [:)][:P]
4лв е идеална сума за възможността да гледаш онлайн формулата. Никой не те кара да ги плащаш - ще се излъчва напълно безплатно на запис няколко часа по-късно.
Радвай се, че явно си абонат на Евротур и имаш възможност да си ги платиш тези 4лв. Аз се наложи да си сменя кабелната през изминалата седмица, за да се включа към Евротур и да получа цифров приемник и възможността да си плащам за формулаа, а в бъдеще убеден съм и за много други хубавини.
ПС - 100лв депозит не е необходимо да даваш - въпрос на преговори са :). Аз като съвсем нов абонат също не успях да докопам преимника без никакви утежнения, но се договорихме да предплатя таксата за кабелната за 6 месеца напред след като категорично им отказах да загробя 100лв...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Преди малко си поговорих с вдна операторка от кабелната телевизия и онази ми заяви, че ако искам да гледам Формула1 трябва да си платя депозит от 100лв + 4лв на състезание.
Някой знае ли как точно ще стоят нещата с формула1 от това състезание в Бахрейн само нашите умници ли ще кодират сигнала или всички телевизии? нямам намерение да им давам по 4лв за 2 часа гледане.
Според мен е по правилно хората от ринг да си сменят водещите и да намерят някои рекламодатели а не да искат зрителя да си плаща за всичко.
<div align="right">Originally posted by glarus*-*28/03/2005*:* 15:15:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Градски спокойно можеш да си гледаш по RTL. А на кой кабелен оператор си? Херос нямат такова нещо?
Тъкяо и аз тоав щях да напиша, че по RTL би трябвало да може да се гледа, само дето ще ми приказват на немски.
Да но по ЕВРОКОМ няма РТЛ за съжаление :((
освенд аим се обадя да ги тормозя
момчета не се връзвайте не тези партенки това с 4-те лева е оферта от ИТВ Партнер просто не се потормозете и вижте алтернатива на ринг тв ако не е RTLто е PREMIERE или CANAL DIGITAAL с две думи сат. антена и въпроси тук там (може и към мен) всеки фен на тоя велик спорт ще намери начин за гледане а за гледане и плач за кабеларките не остава място и най малкото е несериозно
п.п. нямам ни6то против кабелните тв даже и работя в такава
A ne mojeli da si kupq satelitna chiniq s dekoder, da si varja pc-to i da gledam vsichki kanali dekodirani koito moga da prihvana ot geostatisticheskiq satelit?
Zashtoto az tova pravq hahahahahha
Съжалявам за латинецата, другия път ще бъде на кирилица.
Моля за извинение.
/offtopic
jackbauer, сателитът е "геостационарен", а не "геостатистически" [:)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">A ne mojeli da si kupq satelitna chiniq s dekoder, da si varja pc-to i da gledam vsichki kanali dekodirani koito moga da prihvana ot geostatisticheskiq satelit?
<div align="right">Originally posted by JackBauer*-*21/04/2005*:* 14:49:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Я не говори глупости! В поста ти няма едно вярно нещо![:(!]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">A ne mojeli da si kupq satelitna chiniq s dekoder, da si varja pc-to i da gledam vsichki kanali dekodirani koito moga da prihvana ot geostatisticheskiq satelit?
<div align="right">Originally posted by JackBauer - 21/04/2005 : 14:49:18</div id="right">
Я не говори глупости! В поста ти няма едно вярно нещо![:(!]
<div align="right">Originally posted by Lupus - 21/04/2005 : 15:39:23</div id="right">
Това е точно така!Lupus е прав!Не може с един декодер да се гледат всички кодирани програми,излъчвани чрез спътниците,за съжаление...[V].Дори да си купиш мулти декодиращи камове,от рода на X-Cam или Dragon,пак не може.Занимавам се доста отдавна с това,така,че не пиша глупости.
А може би JackBauer да е постигнал невъзможното - кой знае...[;)] Аз във всеки случай не можах - гледам доста кодирани програми,но не всички.А ако той не знае - кодираните програми,които могат да се приемат от територията на BG,са около 3000...Кодировките са доста на брой,а за ключовете на всяка от кодираните програми - да не говорим...[:(] Така,че нещата не са много прости,точно обратното.Отделен въпрос е ако имаш приемник със софтуерен емулатор,който декодира няколко кодирани програми и ти се смяташ за бог!...Май на това ми мирише...[;)] Е,няма лошо[:D]
По темата:
Не.Не е нормално.Не смятам че РИНГ ТВ ще имат успех с това си начинание.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Това е точно така!Lupus е прав!Не може с един декодер да се гледат всички кодирани програми,излъчвани чрез спътниците,за съжаление...[V].Дори да си купиш мулти декодиращи камове,от рода на X-Cam или Dragon,пак не може.Занимавам се доста отдавна с това,така,че не пиша глупости.
<div align="right">Originally posted by pland*-*21/04/2005*:* 18:55:35</div id="right">
pland искам да те помоля да ми разясниш как мога да гледам премиере спорт в къщи.В смисъл какво оборудване да си закупя.
<center>Казвайте къде да се съберем да гледаме гранд при на САН МАРИНО</center>
Напълно подкрепям предходния пост. Не е нормално. Съгласен съм да давам по 4 лв. за съзтезание, но поне да е качествено. Предпочитам да гледам кристалната картина на RTL и да ми бърборят на немски, отколкото да се мъча над мътния образ на RTV и да ме приспиват мънкащи коментатори.