Честит рожден ден, Камене, да си жив и здрав, от сърце ти желая много щастие, защото го заслужаваш [] !
Честит рожден ден, Камене, да си жив и здрав, от сърце ти желая много щастие, защото го заслужаваш [] !
Хммм аз такова... абе не го познавам лично Камен/FearMe ама и аз да кажа едно ЧРД щото пича FearMe ми е помагал доста пъти с мнения и съвети и ми се струва много печен и умен а такива хора са си за уважение и след като има рд - ЧЕСТИТО, пожелавам P4 64 много рам и най вече стабилна видео карта! Да ти е честит рождения ден!
Нека се присъединя и аз като 3-ти [за щастие []]. Какво да ти пожелая, братко, освен никога да не те е страх от предизвикателствата на Съдбата, да посрещаш с достойнство ударите на Живота, да вдигнеш до крайност мегахерците на Страстта и поне утроиш капацитета на Любовта си към любимите ти същества! [
][:P]
И да пиеш повече ракия и шуепс! []
След прочувствените пожелания по-погоре, едно скромно Ч.Р.Д. и от мен.[] Какво да ти пожеая..... много любов, здраве и щастие. За останалото съм повече от сигурен, че можеш и сам да го постигнеш!
Ха наздраве! [:P]
приятели, благодаря на всички ви за искрените и добри пожелания.
радвам се, че познавам някои от вас лично. гледам с надежда в бъдещето да се запозная и с тези, с които си общувам засега само тук и се надявам да продължим да бъдем нещо повече от само една група от хора със сходни интереси
благодаря още веднъж и ви пожелавам и на вас весело изкарване на празниците
ЧРД и от мен. Пожелавам ти този месец да изместиш от първото място DK по брой постове в Сетком![]()
Желая ти щастие много!
Желая ти радост навред!
Желая ти истинска обич!
С момичето родено эа ТЕБ!
Ч.Р.Д. и от мен ! [:D]
Със малко закъснение честит рожден ден и от мен Fearme.
Желая ти любов, топлина, щастие и късмет, защото наистина ги заслужаваш.
FearMe, всичко най... [8D]
и къде викаш е купона, че си един от малкото, с които не съм пил... [:D]