Резултати от 1 до 10 от общо 10

ЧРД на Krusteva

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

ЧРД на Krusteva

Гледам тук си честитите, та и аз да отбележа важното събитие. Днес Krusteva одъртя.

Да си здрава, все така усмихната и много щастлива, Нина!

2.  

3. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

ЧРД на Krusteva

Честито и от мен, малка какичко![]

Много любов и веселие на купона, наречен живот![]

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ЧРД на Krusteva

edin_lud, човек да не закъснее малко и го лишават от възможността да върне жеста []

нина, нинаааа... да не видиш нещо - аз ЧРД, хайде и ти ЧРД, не е хубаво това нещо [:P]

с усмивка на уста ти пожелавам твоята да не слиза от лицето, да поумняваш и се разкрасяваш с всеки изминал ден, да депресираш с "какини" знания "батковците" и ужасно много благородна завист от страна на всички, които са свидетели на ТОВА, КОЕТО СИ!!!

5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

ЧРД на Krusteva

Ч.Р.Д и от мен! Пожелавам ти само хубави неща, много здраве и щастлив живот. Нека за теб няма нищо по-лесно от това - да сбъдваш мечтите си! И искрено се надявам някой ден да се срещнем LIVE, а не само online [8D].

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

ЧРД на Krusteva

Честито Нинчееее. Пожелавам ти да изглеждаш все така добре и да си усмихната с повод и без повод.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

ЧРД на Krusteva

голяма да пораснеш, малката... []

8.  

9. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

ЧРД на Krusteva

Докторке,

да си винаги здрава, красива и късметлива! []

Да знаеш какво искаш и как да го постигнеш.

Освен това, което си пожелаваш, живота да ти дава и още - все хубави изненади.

Хората, които обичаш, да са винаги до теб и да се фукат с това []

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

ЧРД на Krusteva

Много любов покрай теб, <font color="blue">Нинче</font id="blue">, здраве и радост на цялото семейство и страхотни бъдещи преживявания...

11. Member Аватара на Krusteva
    Тук е от
    Oct 2004

ЧРД на Krusteva

Нямам думи, с които да опиша колко ме зарадвахте всички, най-вече защото знам, че онова, което сте ми казали е от сърце, досега не съм си позволявала емоционални излияния, но днес ми е простено [][:D][].

А да, и не одъртявам, само на 18 ставам, който не вярва нищо не разбира от 16-тична бройна система [8D].

12. Gadget
    Guest

ЧРД на Krusteva

И аз да се включа на патерици... ЧРД... абе на 18 в десетична си си, като те гледах к`ви сеанси и к`ъв денс правеше в Маската...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе