Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 16

Кой ми пасва ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Кой ми пасва ?

Днес стартира нов интернет-сайт, имащ за цел да повиши избирателната активност, особено сред интернет-аудиторията и да ориентира гласоподавателите сред ценностната система на политическите партии.

http://www.koimipasva.bg

Проверете кой Ви пасва [8D]

<font size="2">P.S. Сайтът е моя разработка заедно с още един колега, затова си позволявам да пусна информация тук. Ако се сметне за реклама, готов съм да изтрия темата.</font id="size2">

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Кой ми пасва ?

А за какво друго може да се сметне?

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Кой ми пасва ?

Примерно за нещо, което може да представлява интерес за посетителите, без да цели печалба или извличане на някакви преки облаги.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Кой ми пасва ?

Сега като си прочетох поста ми прузвача малко заядливо та да отбележа че просто попитах

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Кой ми пасва ?

Ммм, струва ми се, че има някакъв бъг.

След като попълня целия въпросник и данни за възраст, доходи итн ме връща на първата част от въпросника?

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Кой ми пасва ?

Добре си работи анкетата, при това дава много смислени резултати.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2004

Кой ми пасва ?

Slero:ти сега за к`во питаш ? Как е като дизаин и фукционалност или дали е реклама?

Ми мнението ми е ,че е политическа поръчка+политическа реклама !

Сега преди изборите текъв сайт е ......най-малко неуместен.[:O] [?]..във форума де ![:P]

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Кой ми пасва ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

...................

Ми мнението ми е ,че е политическа поръчка+политическа реклама !

<div align="right">Originally posted by angel4o - 24/05/2005 : 20:12:20</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Чия поръчка? И реклама на коя партия? В резултатите се появяват всички сериозни претенденти за парламента.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Сега преди изборите текъв сайт е ......най-малко неуместен.[:O] [?]..във форума де ![:P]

<div align="right">Originally posted by angel4o*-*24/05/2005*:* 20:12:20</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

И защо да е неуместен? Хората във форума няма ли да гласуват?

Нещо залиташ май....[:D]

11. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Кой ми пасва ?

сондиране

12. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Кой ми пасва ?

Slero - уважение за труда ти, но нали не си толкова наивен да вярваш че някой/някоя политическа помия ще вземе да се съобразява с нагласите на хората, при това изразени анонимно в Интернет []. Цитат: "да ориентира гласоподавателите сред ценностната система на политическите партии" - ТЕ просто нямат такава!

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Кой ми пасва ?

много ще ми е любопитно да видя точно как става анализът на отговорите. взимам произволен въпрос (да речем дали % от събрания ДДС да остане в разпореждане на общините). как може една партия да има становище по този въпрос? и как може да има нюанси в отговора, че да се прецени повече към една или повече към друга ми клони моя отговор?

аз лично разглеждам този сайт по-скоро като любопитен тест от рода на "амбициозни ли сте?" или "обичате ли животни?", а не като сериозно изследване на обществената нагласа.

P.S. при мен "класирането" на всички партии беше през 2-3%...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Кой ми пасва ?

Прочетете КОмЕНТАрИ във въпросния сайт - има доста важни и смислени забележки; а сайта - според коментарите - вече е бил рекламиран по телевизията; домейнът BG не е евтин, та някои да си прави само дизайнерски екперименти...<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Примерно за нещо, което може да представлява интерес за посетителите, без да цели печалба или извличане на някакви преки облаги.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> - а непреки облаги?[Duh!]

ориентация сред ценностната система на политическите партия!!????

аз вече съм се ориентирал - ценностната им система е една -лапане и пак лапане (мола не го приемайте това като покана са спор, не ми се спори в този форум по политически теми - спори ми се например коЯ линукс дистирбуция е по-добра...[])

и тук ли - в този общо взето технофорум - пропълза гадната змия на политиката? ей, няма да ни оставят намира...затвориш вратата, то влезе през прозореца, затвориш прозореца, то влезе през комина...

а иначи според мен сайта си е чисто поръчкова работа за сондиране на общественото мнение И НА интернет аудиторията, с излишно усложнени въпроси;ЗА мЕН САЙТА НЕ ПрЕДСТАВлЯВА НИКАКЪВ ИНТЕрЕС (не се заяждам, само си казвам мнението[]

е, ако авторите ми дадат 10 лева мога и да си загубя малко време да попълня анкетата; без пари четенето и осмислянето на въпросите си е мъка...

16. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Кой ми пасва ?

След половинчасови мъки попълних анкетата и разбрах, че всички ми пасват (62-71%)

Е такова животно няма...........

Няма да коментирам........

17. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Кой ми пасва ?

От коментарите в сайта най ми хареса следното

<font color="red">"Saita e za 4ovek za var6il politologia tvarde slojni poniatia za neinformiranata ni mladej.Imam vapros za6to na ciganite im vikate romi,da ne sa naslednici na Rimskata imperia?"</font id="red">

18. Тук е от
    Dec 2004

Кой ми пасва ?

Slero :

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...да повиши избирателната активност, особено сред интернет-аудиторията..</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А тя, аудиторията е основно млади хора []

skynet :

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">"Saita e za 4ovek za var6il politologia tvarde slojni poniatia za neinformiranata ni mladej.......</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Wise :

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">След половинчасови мъки попълних анкетата.....</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Lupus :

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Чия поръчка? И реклама на коя партия?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аа не бе, Slero и приятели са го направили за кеф и лично удовлетворение. hihimor: <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">..а сайта - според коментарите - вече е бил рекламиран по телевизията; домейнът BG не е евтин, та някои да си прави само дизайнерски екперименти...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Към Slero . А кой чете "зад кадър" резултатите ??

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе