Днес стартира нов интернет-сайт, имащ за цел да повиши избирателната активност, особено сред интернет-аудиторията и да ориентира гласоподавателите сред ценностната система на политическите партии.
<font size="2">P.S. Сайтът е моя разработка заедно с още един колега, затова си позволявам да пусна информация тук. Ако се сметне за реклама, готов съм да изтрия темата.</font id="size2">
Slero - уважение за труда ти, но нали не си толкова наивен да вярваш че някой/някоя политическа помия ще вземе да се съобразява с нагласите на хората, при това изразени анонимно в Интернет []. Цитат: "да ориентира гласоподавателите сред ценностната система на политическите партии" - ТЕ просто нямат такава!
много ще ми е любопитно да видя точно как става анализът на отговорите. взимам произволен въпрос (да речем дали % от събрания ДДС да остане в разпореждане на общините). как може една партия да има становище по този въпрос? и как може да има нюанси в отговора, че да се прецени повече към една или повече към друга ми клони моя отговор?
аз лично разглеждам този сайт по-скоро като любопитен тест от рода на "амбициозни ли сте?" или "обичате ли животни?", а не като сериозно изследване на обществената нагласа.
P.S. при мен "класирането" на всички партии беше през 2-3%...
Прочетете КОмЕНТАрИ във въпросния сайт - има доста важни и смислени забележки; а сайта - според коментарите - вече е бил рекламиран по телевизията; домейнът BG не е евтин, та някои да си прави само дизайнерски екперименти...<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Примерно за нещо, което може да представлява интерес за посетителите, без да цели печалба или извличане на някакви преки облаги.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> - а непреки облаги?[Duh!]
ориентация сред ценностната система на политическите партия!!????
аз вече съм се ориентирал - ценностната им система е една -лапане и пак лапане (мола не го приемайте това като покана са спор, не ми се спори в този форум по политически теми - спори ми се например коЯ линукс дистирбуция е по-добра...[])
и тук ли - в този общо взето технофорум - пропълза гадната змия на политиката? ей, няма да ни оставят намира...затвориш вратата, то влезе през прозореца, затвориш прозореца, то влезе през комина...
а иначи според мен сайта си е чисто поръчкова работа за сондиране на общественото мнение И НА интернет аудиторията, с излишно усложнени въпроси;ЗА мЕН САЙТА НЕ ПрЕДСТАВлЯВА НИКАКЪВ ИНТЕрЕС (не се заяждам, само си казвам мнението[]
е, ако авторите ми дадат 10 лева мога и да си загубя малко време да попълня анкетата; без пари четенето и осмислянето на въпросите си е мъка...
<font color="red">"Saita e za 4ovek za var6il politologia tvarde slojni poniatia za neinformiranata ni mladej.Imam vapros za6to na ciganite im vikate romi,da ne sa naslednici na Rimskata imperia?"</font id="red">
Аа не бе, Slero и приятели са го направили за кеф и лично удовлетворение. hihimor: <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">..а сайта - според коментарите - вече е бил рекламиран по телевизията; домейнът BG не е евтин, та някои да си прави само дизайнерски екперименти...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">