Пич, я кажи какво точно те интересува и има предвид конкертни противозачатачни или просто се интесевуваш от обща информация за противозачатачни. Ако е така кажи, ще се намери нещо.
P.S. Ееее, не съм очаквал да чета за противозачатачни в този форум.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ако може да дадете информация по вапроса да е до 12.06 защото ще е късно</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
... да не би тогава да тръгваш по жени или имаш изпит или защитита на реферат. Ако е първото мадамата сама знае как да се справи, а аз те съветвам да изпозлваш резерватив. Ако е второто по-добре се хвани поразовисе и си направи доклада тука е ИТ насочен форум и хората са по-компенетни в тази насока и късмет
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> тука е ИТ насочен форум и хората са по-компенетни в тази насока и късмет
<div align="right">Originally posted by glarus - 08/06/2005 : 00:00:20</div id="right">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако е първото мадамата сама знае как да се справи, а аз те съветвам да изпозлваш <font color="red">резерватив</font id="red">.
<div align="right">Originally posted by glarus*-*08/06/2005*:* 00:00:20</div id="right">
във френския град Кондом, пише в. "Декамерон". Името на града, което съвпада с едно от названията на презерватива, привлича куп туристи. Повечето идват, за да се снимат пред табелката, върху която е изписано името на града. Занапред обаче за чужденците ще има и друга атракция - музей на презерватива. Идеята е на градските власти в Кондом, които настояват в новооткрития музей да бъдат изложени различни видове профилактични противозачатъчни средства.
Спим... ама с жени. Първа хубост, втора младост, за предпочитане с вграден Firewall и най-малко да е със Service Pack 3 [Antivirus-ната аз ша й я сложа]... пу дееба това професионално изкривяване... []
1. ( забраих им името вече ) се вземат всеки ден в продължение на 1 м ( до следващ цикъл )
2. Постинор- утрепва ги - избива ги до крак - много ефективен , много силен , ссъ силни странични действия ( които се отричат от "Gideon Rihter " - производителя им , но най късно до 1 час след "белята" трябва да се вземе .
за подробно инфо намери сайта на "Gideon Rihter" - там всичко си пише
А май са изкарали в търговска мрежа и Постинор2 - без видими странични ефекти
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ади малко по темата .
Противозачатъчните са няколко типа
ще ти кажа двата най - разпространенени
1. ( забраих им името вече ) се вземат всеки ден в продължение на 1 м ( до следващ цикъл )
2. Постинор- утрепва ги - избива ги до крак - много ефективен , много силен , ссъ силни странични действия ( които се отричат от "Gideon Rihter " - производителя им , но най късно до 1 час след "белята" трябва да се вземе .
за подробно инфо намери сайта на "Gideon Rihter" - там всичко си пише
А май са изкарали в търговска мрежа и Постинор2 - без видими странични ефекти
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO - 08/06/2005 : 11:51:15</div id="right">
вече на пазара има само Postinor Duo действа до 72 часа след оплождането, но е препоръчително максимално бързо да се вземе от жената разбира се .. страничните евкти не може да ги няма .
Като ти се лепне мощна буба в регистрите винаги остава нещо
БЛАГОДАРЯ! Не ми помогнахте особенно, попитах <font color="red">В</font id="red">и за информация за прот<font color="red">и</font id="red">возачат<font color="red">ъ</font id="red">чни таблетки Да ДОКЛАД<font color="red">, </font id="red">а вие си и<font color="red">з</font id="red">сипвате простотиите<font color="red">.</font id="red"> Големи хора сте<font color="red">,</font id="red"> ако няма какво точно да напишете по темата<font color="red">,</font id="red"> <font color="red">н</font id="red">е пишете!
#Skynet благодаря ти Ти ми помогна много
<font color="maroon">Ами каквото попитало, такова се обадило....
Все пак това е IT форум и подобен въпрос с основание поражда шеги
Затварям темата, преди да са те взели съвсем "за мезе".[8D]