Трябва ми есе - предприемачески профил
  Пак съм тук да прося [:D]

Трябва ми есе (7-8 стр.) съдържащо предприемаческия профил на някой предприемач (само не на Били Гейтс![:o)]), за да го представя на даскала поне на ликвидация някъде юли.

Уча в МТ&М в "Красно село"...ако има някой, който е завършил маркетинг, икономика и т.н. и има такова нещо нека ми го прати на der_meister1984@mail.bg

ПП: мързела не разгражда, той изгражда[Oops!]

Поздрави на всички!
  Предлагам един нов раздел:

Курсови работи и задачи
  хахаха просто навсякъде търсих из нета и намирам само предприемачески планове (курсови работи) за развитие на дадена дейност....а не съм добър в буламачите и локумите...[xx(]
  Е-е-е никой ли няма да помогне?[V]

Ако вместо да четеш форумите беше си седнал на гъзъ вече щеше да си написал тия 7-8 страници.
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">хахаха просто навсякъде търсих из нета и намирам само <font color="red">предприемачески планове</font id="red"> (курсови работи) за развитие на дадена дейност....а не съм добър в буламачите и локумите...[xx(]

<div align="right">Originally posted by der_meister - 17/06/2005 :  07:00:59</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

der_meister, ти основното си го намерил. Имаш почва, на която да стъпиш, просто трябва да го преработиш като вкараш малко художествено - философски мотиви. Какво са 7-8 страници. От тях 3 са ти увод и заключение, и остава в пет странички да поразпънеш локуми. Стегни се и работи.

Бих се нагърбила да ти помогна, но само ако вложиш и ти труд. На готово никой не дава. (е, ако имах не ми представлява трудност да ти пратя, но нямам)

Работи, помъчи се. Когато си готов - ще ти дам мейл да ми го пратиш. Ще го  прегледам. Доукрася и си готов. Не се шашкай... дерзай...

Успех.

<font size="1">По късно ще ти кажа какво пия...</font id="size1">[8D]
  То май така ще стане...само да намеря време и ентусиазъм[8)]

Благодаря за насърчителните думи[:)]

С почерпката проблеми нямаш...