Резултати от 1 до 7 от общо 7

Трябва ми есе - предприемачески профил

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2005

Пак съм тук да прося [:D]

Трябва ми есе (7-8 стр.) съдържащо предприемаческия профил на някой предприемач (само не на Били Гейтс![)]), за да го представя на даскала поне на ликвидация някъде юли.

Уча в МТ&М в "Красно село"...ако има някой, който е завършил маркетинг, икономика и т.н. и има такова нещо нека ми го прати на der_meister1984@mail.bg

ПП: мързела не разгражда, той изгражда[Oops!]

Поздрави на всички!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Предлагам един нов раздел:

Курсови работи и задачи

4. Тук е от
    Jan 2005

хахаха просто навсякъде търсих из нета и намирам само предприемачески планове (курсови работи) за развитие на дадена дейност....а не съм добър в буламачите и локумите...[xx(]

5. Тук е от
    Jan 2005

Е-е-е никой ли няма да помогне?[V]

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Ако вместо да четеш форумите беше си седнал на гъзъ вече щеше да си написал тия 7-8 страници.

7. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">хахаха просто навсякъде търсих из нета и намирам само <font color="red">предприемачески планове</font id="red"> (курсови работи) за развитие на дадена дейност....а не съм добър в буламачите и локумите...[xx(]

<div align="right">Originally posted by der_meister - 17/06/2005 : 07:00:59</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

der_meister, ти основното си го намерил. Имаш почва, на която да стъпиш, просто трябва да го преработиш като вкараш малко художествено - философски мотиви. Какво са 7-8 страници. От тях 3 са ти увод и заключение, и остава в пет странички да поразпънеш локуми. Стегни се и работи.

Бих се нагърбила да ти помогна, но само ако вложиш и ти труд. На готово никой не дава. (е, ако имах не ми представлява трудност да ти пратя, но нямам)

Работи, помъчи се. Когато си готов - ще ти дам мейл да ми го пратиш. Ще го прегледам. Доукрася и си готов. Не се шашкай... дерзай...

Успех.

<font size="1">По късно ще ти кажа какво пия...</font id="size1">[8D]

8.  

9. Тук е от
    Jan 2005

То май така ще стане...само да намеря време и ентусиазъм[8)]

Благодаря за насърчителните думи[]

С почерпката проблеми нямаш...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LAN карта PCI-e нисък профил
    От i486 във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 4
    Последно: 04-10-12, 12:46
  2. Втори профил на един скайп
    От ssamm22 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 15-05-10, 23:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе