Напоследък все по-рядко успявам да вляза в страницата на abv.bg.Дали само при мен е така или е всеобщ проблем?
Напоследък все по-рядко успявам да вляза в страницата на abv.bg.Дали само при мен е така или е всеобщ проблем?
И при мен няма проблем.
Използвам Sygate Personal Firewall и когато включа Enable stealth mode browsing не мога да си вляза в пощата - излиза ми съобщението Програмна грешка от сайта на ABV, но самият сайт си зарежда нормално.
При теб какъв по-точно е проблема - не зарежда сайта или не можеш да влезеш в пощата?
Е благодаря момчета. Явно ще се карам с доставчика. Изписва ми, done - тоест, че страницата е заредена, ама има само бял екран. Много рядко успявам да си вляза в пощата.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е благодаря момчета. Явно ще се карам с доставчика. Изписва ми, done - тоест, че страницата е заредена, ама има само бял екран. Много рядко успявам да си вляза в пощата.
<div align="right">Originally posted by Sunny - 02/07/2005 : 00:29:49</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Явно някой ти подслушва пощата. Трябва да се провери.
ru, недей така я стряска. не е задължително да я подслушват. а и в abv-то е лесно да се види откое IP е влизано
И при мен не работи...
17:05 - работи, без проблем
При мен работи....Не занм дали е вървяло повремето когато вие сте писали.![]()