Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

въпрос за световното в САЩ'94

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2005

и сега какво остана последно ?

вие така както говорите ще ме разубедите и мен бе. Аз си мислих че само мадамата не е наясно

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2005

абе след като го гледах тоя клип взех да се разубеждавам

доколкото ми се видя е някаква ФИФА 1999 г. някой има ли други предложения спасявайте щото лошо

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

mishka, ти истината ли търсиш или искаш да си прав.

не знам дали си видял моя link, но ми се струва, че трябва да го погледнеш...

5. Member
    Тук е от
    Jan 2005

истината разбира се (но няма да е зле да съм прав де )

FearMe, погледнах линка още когато го постна и предварително се извинявам ако нещо съм пропуснал или не съм разбрал в твоя линк но там аз не видях изпълнителите на откриването и закриването. Видях официалната песен, албум и т.н. но няма значение все ще се разберем с мадамата. Благодаря на всички за оказаната помощ

6. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

http://www.ohfs.org/worldcupvideo.html

тук има нещо, но не знам дали е много полезно

7. Member
    Тук е от
    Jun 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">абе след като го гледах тоя клип взех да се разубеждавам

доколкото ми се видя е някаква ФИФА 1999 г. някой има ли други предложения спасявайте щото лошо

<div align="right">Originally posted by obshtinska_mishka*-*07/07/2005*:* 15:41:25</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

[?]К'ва ФИФА 1999 г. ?????

Направо недоумявам

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Пичове к'во стана ве?

10. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Направо недоумявам

<div align="right">Originally posted by freelander - 09/07/2005 : 15:55:18</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">За жени! Там е пяла Дженифър Лопес, а на световното в САЩ'94 е пяла Даяна Рос... Сори за баса ти, но от много точен източник имам тази информация

11. Member
    Тук е от
    Jun 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Направо недоумявам

<div align="right">Originally posted by freelander - 09/07/2005 : 15:55:18</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">За жени! Там е пяла Дженифър Лопес, а на световното в САЩ'94 е пяла Даяна Рос... Сори за баса ти, но от много точен източник имам тази информация

<div align="right">Originally posted by emos*-*20/07/2005*:* 16:56:49</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А ся де ...Даяна Рос?

Продължавам да недоумявам

ти гледа ли клипа?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. търся финала на световното
    От Salvajex във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 10-07-06, 08:20
  2. Световното по футбол - Германия 2006
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 62
    Последно: 10-07-06, 01:17
  3. Започна "Световното" по секс! Къде сме ние?
    От IvO™ във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 15-10-04, 16:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе