и сега какво остана последно ?
вие така както говорите ще ме разубедите и мен бе. Аз си мислих че само мадамата не е наясно
и сега какво остана последно ?
вие така както говорите ще ме разубедите и мен бе. Аз си мислих че само мадамата не е наясно
абе след като го гледах тоя клип взех да се разубеждавам
доколкото ми се видя е някаква ФИФА 1999 г. някой има ли други предложения спасявайте щото лошо
mishka, ти истината ли търсиш или искаш да си прав.
не знам дали си видял моя link, но ми се струва, че трябва да го погледнеш...
истината разбира се (но няма да е зле да съм прав де )
FearMe, погледнах линка още когато го постна и предварително се извинявам ако нещо съм пропуснал или не съм разбрал в твоя линк но там аз не видях изпълнителите на откриването и закриването. Видях официалната песен, албум и т.н. но няма значение все ще се разберем с мадамата. Благодаря на всички за оказаната помощ
http://www.ohfs.org/worldcupvideo.html
тук има нещо, но не знам дали е много полезно
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">абе след като го гледах тоя клип взех да се разубеждавам
доколкото ми се видя е някаква ФИФА 1999 г. някой има ли други предложения спасявайте щото лошо
<div align="right">Originally posted by obshtinska_mishka*-*07/07/2005*:* 15:41:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[?]К'ва ФИФА 1999 г. ?????
Направо недоумявам
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Направо недоумявам
<div align="right">Originally posted by freelander - 09/07/2005 : 15:55:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">За жени! Там е пяла Дженифър Лопес, а на световното в САЩ'94 е пяла Даяна Рос... Сори за баса ти, но от много точен източник имам тази информация
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Направо недоумявам
<div align="right">Originally posted by freelander - 09/07/2005 : 15:55:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">За жени! Там е пяла Дженифър Лопес, а на световното в САЩ'94 е пяла Даяна Рос... Сори за баса ти, но от много точен източник имам тази информация
<div align="right">Originally posted by emos*-*20/07/2005*:* 16:56:49</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А ся де ...Даяна Рос?
Продължавам да недоумявам
ти гледа ли клипа?