Варненска среща на гореща цаца и ледена бира !!!
Хей, Варненци...къде сте-е-е-е-е?
Има ли желаещи да направим едно събиране на по бира и цацка? Сигурно съм ,че желаещи има, но както винаги пак никой не предлага...за това реших аз да предложа. Онзи ден се чухме с Кайсо...и той е навит. (Добре ще е да е или събота или неделя вечер. Предния път останах с отлични впечатления от БМ до басейна на гарата за това предложението ми е за там...или НОРТ за по-гладните...[:D]) Нека предложенията започнат ... С Е Г А !!!
Aз съм в кюпа, няма ко да се случи. Владо Лудия също.
Другите да се обаждат, да не се крият :)
Който дойде няма да сбърка....Странно, че почти никой не се обажда. Явно на хората не им се пийва студена биричка...Нищо...ще има повечко за нас.[:D] Хайде бе хора...по смело...[:)]
А нещо против и бургазлии да присъстват?[8D]
ти уби коча с метлата
идвай де - ко чекаш
Пишете ме и мен ( малко ми е далечко ако ко да са праи )
Кана бира за моя милост......
с двойна порция цаца разбира се [;)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хей, Варненци...къде сте-е-е-е-е?
Добре ще е да е или събота или неделя вечер. Предния път останах с отлични впечатления от БМ до басейна на гарата за това предложението ми е за там
<div align="right">Originally posted by Боби*-*05/07/2005*:* 12:58:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
До басейна е по добре, ама кой ден, за мен сякаш събота е по-добре
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хей, Варненци...къде сте-е-е-е-е?
Има ли желаещи да направим едно събиране на по бира и цацка? Сигурно съм ,че желаещи има, но както винаги пак никой не предлага...за това реших аз да предложа. Онзи ден се чухме с Кайсо...и той е навит. (Добре ще е да е или събота или неделя вечер. Предния път останах с отлични впечатления от БМ до басейна на гарата за това предложението ми е за там...или НОРТ за по-гладните...[:D]) Нека предложенията започнат ... С Е Г А !!!
<div align="right">Originally posted by Боби*-*05/07/2005*:* 12:58:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Малко оф топик но не можах да се сдържа:
"Шефа на една софийска фирма влиза в офиса и пита колегите:
- Искате ли да пием топла бира.
- Нееееее - дружен отговор.
- А искате ли да ядем студена риба и кебабчета?
- Нееееее - пак викат колегите.
- А не искате ли да се закачаме с потни гаджета?
- Нееее и нееее - отвръща колектива.
И тогава шефа заключава: "Ами тогава стойте си тука, а аз отивам на море!"
РАЗКАТАН - ти кво се покриваш - един календар има при мен от сума ти време
Мнее няма да минете без мен[:D] и този път [}:)]!
Аз предлагам на 09.07.2005 8.00часа в БМ. (не ми се чака до другата седмица [:P])
Хехе, ами там съм ве хора, както винаги. Ама на БМ по добре от НОРТ. Краси е специалиста по резервации на БМ.
Ами че пишете ме и мен :) - Ако не забравя - там съм! Последно - 9.07. 20 часа, БМ на плажа?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хехе, ами там съм ве хора, както винаги. Ама на БМ по добре от НОРТ. Краси е специалиста по резервации на БМ.
<div align="right">Originally posted by Julian*-*07/07/2005*:* 18:47:23</div id="right">
Я си признай бързо кой ми е адаш??
Aз съм само за кратко 1 бира и цаца, че ще пътувам.
Koрекция няма да мога тръгвам още в 18 часа.Сори
Пийте по 2 бири заради мен.
Oвен ако може да се отложи за утре.
И ко стана ? Да не е на 09.07, че ехее [:D]
Ако е за в бъдеще ... предполагам, че и аз ще се включа ... но не съм сигурен [:(]