Къде има хубави квартири -тихи! по южното черноморие - спешно!
Значи тръгвам към морето за една седмица в понеделник!
Уви нямам нищо уредено!* :029:* :oops:*
[b]HELP!!![/b]
Търся информация за квартири (стая за 3 души) на юг от БУРГАС, разумни цени, и да Е ТИХО!!! наоколо за 6 нощувки със самост. сан. възел
може ли лесно да се намери частна квартира, ей така, без предварителни уговорки и на какви цени?
обжадах се по разни хотелчена и частни къщи в Созопол, Ахтопол, Синеморец, Черноморец - няма совбодни места* :(
Всяка информация е добра дошла! (и да не ме пращате за зелен хайвер* :033: )
Благодаря предварително за бързите отговори и препоръки!
Re: Къде има хубави квартири -тихи! по южното черноморие - спешно!
В китен и приморска всякак къща е хотел. Даже има на улицата баби с табилки на които пише че дават квартири. Така беше миналата годиня. Предполагам че и сега ще е така. Ако някой е ходил да каже че н евърви да отидеш за зелен хайвер. Ианче е трябвало по рано да помислиш за резервация. МИсля че ако се отиде на място може и във Созопол да се намери някоя частна квартира. Аз лично не бих рискувал да отиде без резервация.
Според мен концепцията ти е грешна!
Ако търсиш тишина и спокойствие по-добре да се ориентираш към северното черноморие.
Да речем Балчик , Каварна или Шабла. Няма лудница, няма блъсканица само красота и пълно спокойствие !!!
Препоръчвам ти Лозенец. Какво имаш предвид под "разумни цени"? Хотел или квартира? - уточни, може и да мога да ти дам координати. Друг вариант е Царево, там със сигурност ще намериш свободни легла и то по-евтини.
Що се отнася до Созопол - там е лудница, думата "тишина" е категорично неприложима!
Хита на сезона при спокойните почивки:
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=91
Само че, цената е добра след 20-ти август, тоест не идващата а следващата седмица...
Аз бях до 9-ти в Китен. Отидохме приятели без предварителни резервации пообиколихме доста подробно докато си намерим нещо. Даже първата вечер спахме в адска мизерия за 10 лева щото хубавата стая се освобождаваше на следващия ден. Сега почти всичко е заето и там където е свободно е скъпичко. ще си намерите нещо но дали ще е със собствен сан. възел...Имаше един хотел за 20 лева на креват стая със собствен такъв, баня, телевизор, тераса и хладилник :punk: ама не я взехме щото ни се видя солена и в крайна сметка спахме в много спретната и чиста стая с общ санитарен възел и душ за 12 лв.
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
Препоръчвам ти Лозенец. Какво имаш предвид под "разумни цени"? Хотел или квартира? - уточни, може и да мога да ти дам координати. Друг вариант е Царево, там със сигурност ще намериш свободни легла и то по-евтини.
Що се отнася до Созопол - там е лудница, думата "тишина" е категорично неприложима!
ориентирах се точно натам - вече се заринах с инфо от интернет :081:; май в Лозенец е по-скъпо от Царево
май намерих - за 35 лева - 2+ 1 стая с кухня, тв, сан.възел, тихо - Царево :punk:
благодаря на отзовалите се! :033: :033: :033:
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
Крис, ти лично бил ли си там.На снимки добре изглежда.
Точно след 20ти мисля да ходя някъде по северното черноморие.
Петре /666/ мина да го види след концерта на Дио в Каварна. Хареса му много и си направи едноседмична резервация - на 21.8 заминава.
Той е доста придвирчив, към храна, пиене, обслужване, обстановка - след като му е допаднало - значи е добре :)
Дано освен комплекса е огледал и плажа, защото ако трябва да ходи по няколко километра за читав плаж...
Moже да опиташ и на м-ст Фичоза на 20км от Варна.Има гора,плаж.Бунгала със сателитна телевизия,печка,хладилник,баня естествено. Наблизо има магазинче за хран .стоки, а през гората за 30 минути си в квартал Галата.
Почивна база "Романтика"
Цитат:
Първоначално публикувано от etg
Дано освен комплекса е огледал и плажа, защото ако трябва да ходи по няколко километра за читав плаж...
Там плажа е идеален ситен пясък ,широка ивица и влизаш доста навътре в морето и е плитко-За децата това е добре, ане да си нащрек постоянно .
Абе човеко пита за Южното Черноморие, какъв Фичоз ви гони... :angry:
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
Петре /666/ мина да го види след концерта на Дио в Каварна. Хареса му много и си направи едноседмична резервация - на 21.8 заминава.
Той е доста придвирчив, към храна, пиене, обслужване, обстановка - след като му е допаднало - значи е добре :)
Мерси за инфото.Нищо чудно да се видим с Петре.
Извинявам се че малко отклонихме темата.
Slero :wink:
Цитат:
Първоначално публикувано от etg
Плажа е на около 1.5км от хотела, но в голям, празен и с хубав пясък. Иначе наистина не е близо