Резултати от 1 до 5 от общо 5

Гаджето

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Гаджето

"
    Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.

От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва от зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла. Както и да е, никога не бих я разпитвал такива работи, но когато снощи късно пак тръгна нанякъде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.

И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните, или ще трябва да се изръся и за амортисьори?
    "

Неизвестен автор (поне на мене)

mod.edit FearMe

премести го като пост във "вицове", а не да отваряш отделна тема

Уф, съжалявам за новата тема......бях забравил за вицовете......Сега ако някой ми каже как да го преместя, грешка няма да има....

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: Гаджето

В стремежа си да постигне желания ефект (а именно - да ни разсмее с неочаквания завършек), авторът е допуснал една грешка - за да смениш тампоните (присъединителните!) на амортизатор не е необходимо да сменяш целия амортизатор.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Хехе, Свежо :-)
    Напомня ми на онази история за младия мъж, който щял да се жени и сестрата на бъдещата булка го съблазнила в къщата преди сватбата, той се затичал навън към колата за презервативи и там го чакали булката и баща и казали ей такъв непорочен зет ни трябва...

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Това е много старто. Бях го забрави и сега пак ме развесели.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    В стремежа си да постигне желания ефект (а именно - да ни разсмее с неочаквания завършек), авторът е допуснал една грешка - за да смениш тампоните (присъединителните!) на амортизатор не е необходимо да сменяш целия амортизатор.*
    Не казва нищо за колата и не се знае дали ще има тампони ,ако е някоя екзотика японска или корейска забрави.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе