Желая ти много здраве,много пари и все така да радваш и развеселяваш хората около теб!
Наздраве
Желая ти много здраве,много пари и все така да радваш и развеселяваш хората около теб!
Наздраве
Наздраве и от мен! c: Край теб винаги да има цяло съзвездие от каки, като в холивудски сериал!
Честит рожден ден и от мен Иво!
Здраве, късмет, успехи и много любов!
Честит рожден ден, Ивчо!
Желая ти от сърце да бъдеш здрав, защото това е най-важното. Желая ти също успеха да е твой верен спътник в начинанията, но ако някога се случи да е закъснял - до теб винаги да има поне двама верни приятели, които да са готови на всичко за теб!
ЧРД и от мен. Пожелавам ти много здраве, радост шастие, любов, пари .... и т.н.
Наздраве
Благодаря Ви на всички за искрените пожелания!
И аз си ви обичам , и макар, че понякога съм :knuppel2: или , то е защото хич не ми стигат :tequilla:.
След малко се очаква яко семейно и :cens: .
Бъдете винаги щастливи, обичайте се и се... обличайте преди да излезете от вкъщи! (за да не ви обикнат тези, които обичат да "обичат" при обичайни очебийни обстоятелства, мммм...)
Цункам ва мноу! ink:
Вашту Ифу :beaten:
батенце, чдр и от мен...
всичко най и все така да ни (ме) радваш...
надзра... ъц... наздрае де... :dock:
... и опиянаващи какички.
И да не изчезваш като Dockera след рожден ден за цяла седмица
На една патерица ...
Здраве и много много поводи да черпиш!
когато се освестиш може да провериш дали наистина и след 6-тата бира още ще имаш махмурлук
честито, и през тази година повече ревюта на шведски медицински общообразователни филми , и по-малко на екшъни...
(...и още една патерица... :beaten
Честито ти Рождество Ивово, Иво!
Умната, кадърната, късметлийската (и русата! ) във всяко едно отношение!
Малко късно, ма 4РД и от мен... и слез на Земята, че тия филми са ти промили съзнанието