Резултати от 1 до 14 от общо 14

www.znam.bg

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2004

www.znam.bg

Днес стартира общообразователният интернет портал http://www.znam.bg , с амбицията да се превърне в най-богатия източник на мултимедийна информация и знания на български език в интернет и да стане една от основните разпределителни точки в „националната мрежа от знания”.

Мисля, че това порталче ще бъде полезно на много хора от сетком.бг**

2.  

3. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Re: www.znam.bg

Не знам колко "знае" znam.bg, но сега нищичко не знае да работи там, не знам защо

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

..мда, освен това не знам дали стартира днес, ама знам, че го гледах (в същото състояние) преди месец-два тоя сайт...

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

На фона на идеята да има безплатни учебници в интернет, да направиш почти цялата секция "за Ученика" платена, ми се вижда леко хм...

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

на първо чукване не отваря, но след F5 се зарежда всяка следваща страница

не знам ако ще е платено какво ще го отличава от другите.

МНОГО по-голяма полза ще има, ако министерството на (де)образованието спре да печата глупостите на самозвани "учени", от които не знаеш кога е създадена България, и кой кого е бутнал от Балдуиновата кула, както и да се мъчат третокласниците да решават системи с 3 неизвестни...

7. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Тия от Сирма и Труд съсем са полудели, но не е луд този който яде баницата.

Абонаментни схеми:*
    1 месец – 9.99 лв. 4.99 лв.
    3 месеца – 19.99 лв. 9.99 лв.
    6 месеца - 29.99 лв. 14.99
    9 месеца - 39.99 лв. 19.99 лв.
    1 година – 49.99 лв. 24.99 лв.

:coolsmiley:

8.  

9. Тук е от
    Aug 2003

не стига че ще е платен, но на всичкото отгоре в него били инвестирани 100 000 лева!!! познайте какви рушвети и колко пари са окрадени....

10. Member
    Тук е от
    Dec 2003

"1 месец – 4[size=16px].[/size]99 лв." - разбрахре ли цаката? Демек 4 по 99 лв. = 396 лв. на месец*
    Даммм, няма да е зле първо самите ЗНАМ-ещи да се ограмотят, да почнат да правят разлика между знак за умножение, десетична запетая и други подобни "дреболии".

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

@A.H. - позволявам си да се усъмня в коректността на мнението ти... всъщност интересен въпрос за дискусия - десетична ТОЧКА или десетична ЗАПЕТАЯ е правилно да се използва? Лично аз съм си настроил компютъра да използва точка, и в този смисъл 4.99 лв ми звучи съвсем коректно (друг е въпроса дали бих ги платил за съответната услуга).

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от A.H.
    "1 месец – 4[size=16px].[/size]99 лв." - разбрахре ли цаката? Демек 4 по 99 лв. = 396 лв. на месец
    Ако така смяташ, те съветвам да ползваш дневния абонамент - 0.50 лв (или 0 . 50 лв = 0 лв). Безценно

13. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от Slero
    десетична ТОЧКА или десетична ЗАПЕТАЯ е правилно да се използва?
    Доколкото знам стандартът в България е за десетичен разделител да се използва запетая.
    Лично на мен това ми вреди на здравето и съм я сменила на точка, но подразбиращите се настройки на Windows слагат запетайка, така че повечето хора използват нея.

А за платените теми в сайта мога да кажа само - вижте как работят безплатните.
    И какво съдържат. Това вероятно ще ви откаже да се абонирате...
    Литература ---> има много места с богата колекция, които са безплатни. И със законно придобити авторски права. За българска литература - "словото" е пример за такъв сайт.
    Енциклопедии ---> същите издатели (в. Труд, Сирма и БАН) имат достатъчно добра електронна енциклопедия, особено ако търсим статии за типично български неща, които не се намират в англоезичните сайтове. Там поне ги няма техническите бъгове.
    ...
    Като цяло засега не съм във възторг от видяното, идеята е добра, но това не е достатъчно.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от Edin_Lud
    Ако така смяташ, те съветвам да ползваш дневния абонамент - 0.50 лв (или 0 . 50 лв = 0 лв). Безценно*
    Наздраве * *

Slero , не думай. Каква ти десетична точка в България. Ще ти кажа защо става объркването. В САЩ е прието ползването на десетична точка и понеже в България повечето програми (и най-вече Винбоза) не са преведени и се ползват в изходно състояние - като за потребители в САЩ, се получава объркването.
    Отиди в Control Panel -> Regional and Language Options -> и от менюто избери Bulgarian, после виж English (USA), Spanish, German, Russian и направи сравнение.

123*456*789,00 - български (мисля, че и без интервали може да се изписва)

123*456*789,00 - френски (Франция)

123*456*789,00 - руски

123*456*789,00 - украински

123[size=16px].[/size]456[size=16px].[/size]789,00 - сръбски

123[size=16px].[/size]456[size=16px].[/size]789,00 - германски

123[size=16px].[/size]456[size=16px].[/size]789,00 - испански

123,456,789[size=16px].[/size]00 - арабски

123,456,789[size=16px].[/size]00 - английски (САЩ)

123[size=16px]'[/size]456[size=16px]'[/size]789.00 - френски (Швейцария)

Мен винаги много си ме е кефил българския вариант на "Кой иска да стане милионер" - "Стани богат"

Въобще не е желателно да се отказвате на 7-ми въпрос - печалбата е един лев *
    Следващата стъпка вече е по-добре - един лев и петдесет стотинки * :coolsmiley:

16. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Цитат Първоначално публикувано от batco
    Днес стартира общообразователният интернет портал http://www.znam.bg , с амбицията да се превърне в най-богатия източник на мултимедийна информация и знания на български език в интернет и да стане една от основните разпределителни точки в „националната мрежа от знания”.

Мисля, че това порталче ще бъде полезно на много хора от сетком.бг**
    Tova portal4e nyama da e polezno na nikoi osobenno sled kato ima Google, za sujalenie vse o6te malkoto hora koito ne znayat angliiski i imat nujda ot nego (u4enici etc) 6te buidat cakani s pari tipi4no po bulgarski, vmesto da im se dade tazi informaciya bezplatno kakto se predpolaga ot durjavnoto u4astie i naso4enostta na portala (u4enici i malki deca). Nyama da ocelee i 1 godina....

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

И сега?
    Кое се е появило по-напред - точката или запетайката?

Според мен точката.
    Та... веднъж една точка поканила на среща друга точка. Но другата точка правила групови забавления в някакво многоточие и първата точка "брадясала" от чакане - и оттогава се превърнала в запетайка. Оттогава, до ден днешен, точката (за да изкупи греховете си) толерирала запетайката, като й позволявала да се появява преди нея в изреченията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Photoshop elementarno no ne go znam..
    От ReMiX във форум Общ - софтуер
    Отговори: 20
    Последно: 02-11-05, 20:28
  2. ne znam kak da..
    От heat_ във форум За Форума
    Отговори: 1
    Последно: 29-07-03, 13:55
  3. Problem s shriftovete ili ne znam kakvo?!?!
    От stancho_75 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 04-02-03, 14:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе