Re: Безплатни разговори в мрежата на Mtel?
В един друг форум едно братле беше написало:
Цитат:
На Мтел работата е "сетила се Мара да се обара, пък зад гъза и камара" ... яд ме е че съм им клиент откак имат обхват тук - вече им загубих колко години станаха.
И си мисля, че е прав.
Договора ми изтича след няколко месеца и най-вероятно ще сменям доставчика.
Глобул или Вивател, ще видим към него момент как ще изглеждат нещата.
Да ни са честити безплатните разговори !! :016: Някой да може да набере мобилтелски GSM ?? Аз лично не се бях опитвал до обяд но като ми звъннаха на домашния да ми кажат че няма Мтел :) и са усетих...Общо взето Мтел си набутаха голям автогол :).Нещо мрежата не е пригодена за толкоз много маймуни да говорят едновременно :)
Добавено 12:47 :
На телефона на майка ми чертичките за обхват ги няма никакви :). При мен си ги има на макс ама не мога да звъня...имам чувството, че некой нарочно е дръпнал шалтера на половината станции :).
През последния половин час съм звъннал на поне 5 човека и само с един се свързах от първия път* :yahoo:, но с останалите все пак се смързах след известен брой пренабирания* :081:
Тъй че от време на време става номера.
Искам да ви кажа, че без никакви проблеми от 10:00 часа до сега си стопих батерията на телефона от разговори. Без никакви проблеми се свързвам от 1 вия път. Само докато бях в МЕТРО на няколко пъти ми се наложи да чуя сигнал заето, но там беше невероятна лудница /на огромния им паркинг нямаше места за паркиране/.
Според мен Мтел се представят на ниво !
Цитат:
Първоначално публикувано от PITBULL
Тъй че от време на време става номера.
Е, при мен в Плевен въобще няма такава надежда. А ми е нужно да се обадя не заради авантата, а по работа. Смърдоляцииии.... :095: В София може и да са се подсигурили, но провинцията както винаги са ни оставили на произвола. :095:
Един трик от мен :)) Значи ако не иска да се свьрзва рестартираш тела тои си намира мрежата а ти през това време звьниш. До сега все от пьрвия пьт се свьрзвам :Super:
Не знам какво се оплаквате от М-Тел... Нормално е да дава заето при такива натоварвания - все пак всеки гледа да се възползва от авантата... И като казах аванта - Глобул случайно да са пускали някога нещо подобно... Според мен М-Тел винаги са били по-добрите - и като обхват и като предлагани екстри, а сега с днешния подарък, направо им свалям шапка... пък дори и наистина да е било тест на мрежата....
Само ще цитирам един приятел - "Ако ще и шамар да е, нали е на аванта"...
Така си е някой хора се уляха да критикуват щом се обявиха и срещу безплатните разговори днес :stupid:
пс. "Шамар да е , аванта да е" - Рангел Баш Майстора :033:
Не съм съгласен с мненията, че щом е на аванта - да не гледаме петалите!
Днес видях - Сливен - че не мога да се свържа около час с телефон на Мтел. Не съм си платил за тази "услуга".
Т.е. - за мен се подменя договора - аз си искам да се свържа по условията в договора ни. Не ми дават, защото ако се свържа ще е безплатно. Ега ти безплатния обяд!
В София може ида е друго, но тук е така. Разбира се, дъщеря ми се "накефи" , когато успя да се свърже с някой и си бърбори поне 5 минути глупости. Ама безплатни.
Ей, ама всички сте като малките деца дето са ги пуснали безплатно на люлките...
Толкова ли не ви стана ясно, че този "безплатен" ден си е платен отдавна - и една седмица да говорите безплатно, пак всички сме вътре - и от "М-Тел" и от "Глобул"?
Какви шамари, какви аванти? Безплатен обяд няма, особено в България - не го ли разбрахте 16 години вече?
The Mask - каква шапка сваляш и на кого, бе? Я съпостави тарифите на "M-Тел" и "Глобул", разтегли ги в един дълъг период от време и ще ти се прииска да не си си слагал шапка въобще...
:RTFM: :knuppel2:
Абе Иво - това ми е кахъра - не мога да се свържа когато ми трябва, а че някой си плямпа безплатно с часове - не ме "кефи".
Може и някой да е искал да се свърже с мен. Да ми плати дължима сума......За секс - едва ли :huh:
Но - не ще чака - ега ти историята................ :095:
primata говорят ли безплатно или не ?
Цитат:
Първоначално публикувано от sve4lio
primata говорят ли безплатно или не ?
Говорят, ако имат поне 10лв в картата. И ако могат да се свържат! Защото за мен тоя "подарък" на Мтел си беше пълен провал. Имах да проведа два разговора днес - единия успях след дълги мъки, а другия така и пропадна. Загуби смисъл! Прав е Wise - имаме наистина подмяна на договора и аз не мога да се възползвам от услугата, за която плащам такса. И ми е все тая, че няколко хиляди тинейджъра или скучаещи баби са грабнали от сутринта телефоните и не са ги пуснали още, обсъждайки новата мода в пиърсинга или последната технология за икономично приготвяне на лютеницата. :knuppel2:
Ако Мтел държаха да са толкова щедри, по добре щеше да е да си бяха замълчали и в понеделник да обявят, че нулират всички суми, изговорени в неделя.
Говорят ако към 00:00 имат 10лв в сметката.
Но както каза Wise не можеш да се свържеш
Във варна е добре, но ако човека на който се звъни е някъде на по забутано място много трудно се набира. Явно мережата на места е добре, на други места кофти. Поне си направят изводи мтел да подобрят мрежата кадето е по кофти.