Безплатни разговори в мрежата на Mtel?
По непотвърдена информация тази събота и неделя разговорите в мрежата на Mtel ще бъдат безплатни,заради юбилея на компанията!? :shocked:
mod.edit FearMe
промених заглавието
постарай се да измисляш заглавия на темите, които да дават все пак някаква информация за това, което е вътре, а не хората да влизат и да разбират със закъснение, че темата не ги интересува
Edit:
Ще се постарая :(
Re: Безплатни разговори в мрежата на Mtel?
Странно защо тази новина не е на сайта на МТел :undecided:
//ЕДИТ: 100% вярно е - току що звъннах на едно приятелче в МТел. Даже беше изненадан, че знам преди да са го обявили официално.
Явно в неделя мрежата на МТел ще е претоварена :yahoo:
Един колега от SeeNews ми каза, че в техния отдел са получили press release с тази информация - трябва да е вярна.
хе хе, какво от това, ще спретнете по един 3-4-5 часов разговор ли? (аз съм от отбора на глобул) :coolsmiley:
а границата от налични минимални 10лв по ваучерите на примите направи ли ви впечатление? ;)
не че пропуснатите ползи ще намалеят съществено, но все пак форсираното зареждане от страна на хора, които не са го били планирали ще е налице
Цитат:
Първоначално публикувано от sclera_bg
хе хе, какво от това, ще спретнете по един 3-4-5 часов разговор ли? (аз съм от отбора на глобул) :coolsmiley:
'Айде, 'айде - недей да злобарстваш на наш (еМТелски) гръб ся... :grin:
Цитат:
Първоначално публикувано от sclera_bg
Със сигурност много софиянци ще се обадят на мама и татко на село да си поговорят час-два ;)
Юруш на маслините-е-е... или тест за мрежата на мобилния оператор ?
На тест прилича, освен силната реклама. За всеки случай подгответе си резервни начини на комуникации в неделя. Интересно ще е, ако издържат на напъна, Глобул се издъниха без специално да се тестват; М-Тел няма да спрат да се хвалят след това.
Ами това си е един много добър тест!! И то безплатен! Оставаш с впечатление, че си на далавера, но всъщност те използват за тестване на оборудването.:))
Иначе трябваше да платят доста на "доброволци" и как да накарат 1 милион да звънят??
Гениален ход - БРАВО! Е как да не съм абонат на МТел? (Нямам нищо общо в комерсиален план).
Хитро измислено - даже съм сигурен, че са го изчислили - за ден(два) ще имат повече приходи после.
Ще се възползвам да си побъбря няколко минути и аз. Ако телефонът ми дава заето - говорим си с тъщата - просто изчакайте няколко часа :))
Не е тест а чиста PR акция! Теста си го правят всяка Нова година - в 0ч01м.
@Lupus... натоварването на връх Нова година е едно, а да обявиш безплатни разговори в продължение на цял ден - нещо съвсем друго! Нали се сещаш, нещо като да изпиташ overclock-ната компютърна система, при колко max FSB / CPU / RAM clock все още е в състояние да "запали" и 72 (е, добре де, 24)-часов тест...
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
@Lupus... натоварването на връх Нова година е едно, а да обявиш безплатни разговори в продължение на цял ден - нещо съвсем друго! Нали се сещаш, нещо като да изпиташ overclock-ната компютърна система, при колко max FSB / CPU / RAM clock все още е в състояние да "запали" и 72 (е, добре де, 24)-часов тест...
В този аспект погледнато си прав! В единия случай тестваме дали работи защитата, в другия - дали ще издържи дълговременна работа на пълна мощност. Ако издържи обаче това ще е страхотна реклама! Не съм голям оптимист, макар че тия дни забелязах странна активност около микроклетките (1800MHz). Особено за гъсто населените квартали на София и големите градове....