Страница 7 от 7 ПърваПърва ... 567
Резултати от 91 до 94 от общо 94

BigBrother2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #91

    Re: BigBrother2

    Равносметката....

    “Биг Брадър” роди новия Бай Ганьо

    "Свърши се! След три месеца брадъри в праймтайма дойде краят на ровенето в чуждо бельо. Мирослав с триста зора успя да грабне чека за 200 хиляди лева. Драматичната битка с усмихнатия Лео приключи. Дали от съжаление, или защото му симпатизират искрено, българите отсъдиха Миро да заключи Къщата на "Биг Брадър" до догодина. Само че, както е тръгнало, не можем и да си представим колко постен и скучен ще е "Брадър"-ът през 2006. Май през този сезон родните воайори не успяха пълноценно да задоволят нездравия си интерес....."

    http://www.standartnews.com/archive/...iety/index.htm

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,687
    #92

    Re: BigBrother2

    Освен ако той не измени на заканата си, че няма да се бори за Елена и не закърпи пропукания си брак с 200 хиляди лева. А именно този сценарий изглежда най-вероятен...
    Не знам на 'Стандарт' кой сценарий им изглежда вероятен и кой не, но според законите щом Миро е придобил тия 200 бона (за които пък лично аз се съмнявам да са истински, а не просто фасон на предаването) по време на брака си с Елена, то на нея принадлежат половината от тия пари. Капиш?

  4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #93

    Re: BigBrother2

    BerkStock, в грешка си, приятелю!

    Четох, че юридически погледнато, 200-те бона си принадлежат изцяло на Миро, защото тези пари са му подарък от българските зрители и не са материална имуществена собственост, придобита по време на брака им. Самият той каза, че ще даде 100 бона на Елена, само и единствено, ако тя му ги поиска. И тъй като тя няма да ги поиска (понеже това самата тя го каза), цялата сума ще си остане за него.

    Капиш?


  5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,687
    #94

    Re: BigBrother2

    Иво, може и тъй да е - явно конкретният случай е някакъв по-особен момент в аспекта на 'съпружеското' разделение на собствеността...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 7 ПърваПърва ... 567

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе