Дано и вие сте забелязали, но от 3-4 дни насам поне в Дружба 1 е почти невъзможно човек да се обади от Free Prima Party след 21 часа. Претоварена мрежа? Ха ха - не точно. По същото време от същото място няма никакъв проблем да се набира, но от Мтел-ски номер на месечен абонамент.
Опитах няколко пъти, но резултатът е един и същ - Network Overload през Free Prima Party и напълно нормално провеждане на разговор през 2 Мтел-ски номера на абонамент. Неколкократни опити! С един и същи резултат. Включително през един и същ GSM, за да се избегне моментът: "Ама твоят телефон е по-готин и се свързва, а моят не!!!"
Всичко това навежда на абсолютно логичната мисъл, че от няколко дни е въведено приоритизиране на разговорите, както например е било винаги и трябва да е за 112/911/08, но този път в противоположна насока - Free Prima Party с възможно най-нисък приоритет. Даже не нисък приоритет (което би значело абонатите им да не могат да проведът разговор при ПРЕТОВАРЕНА мрежа), а направо изкуствено въведена невъзможност за набиране. Аз съм сигурен, че мрежата точно тук не е претоварена, защото такова ограничение до преди няколко дни нямаше. Изведнъж да се претовари е невъзможно, а като гледам от SIM-овете на абонамент и помен няма от Network Overload
Интересно ми е мнението на възможно повече хора по въпроса и дали моят случай е изолиран (много се съмнявам)!