Предложение за коледна сбирка SETCOM + HWBG
С ясното съзнание, че може на някого да му се стори рано, пускам тази тема. Опитът обаче показва, че докато се начудим къде и кога... и изминали две седмици, и станало късно да се резервират места където и да е. Та, подлагам на дискусия следното предложение:
Място: София, Пицария "Лъчони" ("Младост-2"). Недостатъците от рода на "не е в центъра" и "далече ми е" са ми познати и важат и за мен... обаче страхотната кухня, приемливите цени и доброто обслужване, заедно с това, че дори и 50-60 човека биха се чувствали комфортно, като че ли надделяват.
Дата: Предлагайте. Според мен добри варианти са 21 - 22 или 27 - 29 декември.
Хайде да направим един як купон, скоро не сме се събирали... :17: :yahoo: :punk: :Drinks:
Re: Предложение за коледна сбирка SETCOM + HWBG
Два форума = лудница.
В крайна сметка каквото и да се реши, там съм. Където и да е.
Slero това обсъдено ли е с биг босовете.
Ами не е... съвсем спонтанна идея (дано не ме линчувате за нея)
Ако е на 21 съм на линия 100%.
А пък ако е на 29, 150%
На 22 и на 27 няма как да дойда.
Не че съм фактор, просто разсъждавам "на глас".
Ако се съберем на 29-ти ще е супер, страшно ми приляга.
Ей Vandal, домъчня ми за тебе.
:Drinks:
Slero, ти след като се премести от квартала си поизостанал малко със кръчмите :)
Моето предложение е бирария Мания - намира се на около 50 метра зад Лъчони, направена е в една триетажна къщичка - цялата къща е заведение, цените са умерени, кухнята е добра и най-важното - акустиката не е тип студентски стол като в Лъчони. Иначе за сбирката съм за.
Ммм, миналия път си спомням, че Фори прави резервацията за Лъчони. Ще можеш ли и този път? Независимо дали за Лъчони или Мания?
Ами там ми е на 2 крачки, с Лъчони вероятно ще има малко спорове докато ги убедя, с Мания няма проблем.
Ей умряла работа сме в този форум ...
Пък вземете напишете кой има намерение да идва де.
Фори няма как да говори за резервация без да знае ориентировъчно бройката.
Уточнете и датата, пък който може ще заяви присъствието си.
Абе момчета с намеци и подпитвания няма да стане - я по военному - сборен пункт еди къде си в този час на тая дата и отдолу място за списъка...
аз на 22 съм в софия - фирменно парти. Та мога да дойда за 21 да участвам - от към 2та форума и от Варна :)
Цитат:
Първоначално публикувано от WilliamDark
аз на 22 съм в софия - фирменно парти. Та мога да дойда за 21 да участвам - от към 2та форума и от Варна :)
И на мен 21 ми се струва по-разумната дата.... 29 е твърде близо до Нова година и много хора вече ще са се ориентирали на някъде...
И аз съм съгласен за 21ви
Още повече че ще се видим и с Malone и WilliamDark* :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Абе момчета с намеци и подпитвания няма да стане - я по военному - сборен пункт еди къде си в този час на тая дата и отдолу място за списъка...
Съгласен съм на 100%
КрИс, ако нещо не става в горните кръчми, кво пречи пак да се съберем в Али Баба
Като се сетя каква топка с косми имаше в една от салатите на "Лъчони" и ми се гади. :dock:
Не беше в моята салата, ама все пак. :knuppel2:
Пълно щастие няма.. на един няма да му хареса мястото, на друг сервитьора ... а трети ще дойде само за да се види и запознае с други ЛУДИ от форимите...важното е желанието...
Цитат:
Първоначално публикувано от KOKOSH
Като се сетя каква топка с косми имаше в една от салатите на "Лъчони" и ми се гади.* :dock:
Ти друго неможа ли да кажеш :knuppel2: