Предложение за сбирка SETCOM - Варна
Тъй като не остава много време до празниците, нека първо уточним дали ще е преди Нова година или след това.
1. Според мен, ако е преди, има 2-3 удобни дати: 23,25 или 26, макар че на 27 е работен ден и според мен не е особено подходящо събирането да е предния ден.
2. За през седмицата - по принцип не е проблем, но знам че много от хората работят до по-късно, а и на следващия ден отново са на работа.
3. Последен вариянт - догодина :),...по някое време.
Всеки да каже кога му е удобно. Срок до 19-ти, Понеделник
Re: Предложение за сбирка SETCOM - Варна
Аз съм за. Няма значение дали е през седмицата. А догодина пак.
Хайде, Варна... Ние сме номер едно! :Super:
Martini, baby... :coolsmiley:
Цитат:
Първоначално публикувано от Profita
Хайде, Варна... Ние сме номер едно!* :Super:
Martini, baby...* *:coolsmiley:
Ако ти додиш и аз съм там :rockon:
много ми харесва идеята :yahoo:
само дето съм на такова плаващо разположение че даже и да дам предложение и всички да го приемат, пак не знам дали ще сън там..... :(
Така като гледам няма много желаещи затова ще пробваме нещо по-конкретно:
Сряда 28-ти от 19 часа. Мястото засега не е уточнено - зависи от желаещите. ;) В цяла Варна все ще се намери къде да се нафрашкаме* :dock: :Drinks: :yahoo:
без мен тази сбирка - ке пропусна :(
Pat,ако интересът е същия още няколко дни допускам като вариант и камерна среща на Setcom Варна - по комшийски у нас или у вас,само че трябва поне още някой за протоколчик,за да се отбележи събитието и темата на тостовете! :Drinks:
Е вие пък на 25ти - баш на коледа. Аз тогава не мога да дойда, ще съм в пловдив по семейно му :dock:
Ако изберете дата между коледа и нова година идвам. Няма значение дали е през седмицата. То и без това ще е едно работене.
OOO--кей* :), променяме датата - Сряда- 28-ти от 19 часа
За сега няма прична, поради която да не дойда.
Е,бих предпочел предложенията да наклонят към 2-4 януари защото тогава съм свободен,а около Коледа и Нова Година ми са най-натоварените дни и ще съм уморен,но няма проблеми ако остане сряда 28 декември.Все пак нека чуем и други предложения преди да фиксираме,а ако няма нищо конкретно-остава тази дата.