Koe(koi) spored vas e naj dobroto PC spisanie i PC vestnik
ami, da pomislq ... ..., po-vecheto zapo4vat sys: www. , ima i nqkoy dobri po4vat sys free.
Vestnikat e Komputri, a spisanieto PC Magazine BG. Nqkoi ne6to da vuzrazqva???
Znaq pove4e otkolkoto si misli6
Za vestnika sum napulno suglasen no za spisanieto neznam.Kato 4e li nqmam dobri vpe4atleniq.Vse pove4e nabirat skorost software i hardware na izdatelstvo komputri.
За вестника не може да се каже със сигурност - PCРевю и Компютри, ако и двата се четат - може, иначе поотделно не си заслужават, а колкото до списанията - има си за всеки вкус - за начинаещи, напреднали и т.н. Най-добре би било да пуснат някое по програмиране, вместо човек да се рови из нета и да търси подобни неща.
Somebody stop me !!!
Lichno az ne vijdam zashto da si kupuvam povecheto pechatni izdania, sled kato vijdam che v internet se namirat tolkova dobri i aktualni saitove, pri tova bulgarski, obnoviavat se ne edin put na sedmica ili mesec...
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Vestnikat e Komputri, a spisanieto PC Magazine BG. Nqkoi ne6to da vuzrazqva???
Znaq pove4e otkolkoto si misli6
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Не знам приятелю колко знаеш, но времето на печатните издания като средство за бърза информация отминава. Аз лично се интересувам от печатни издания когато:
- Видя интересна ОБЗОРНА или АНАЛИТИЧНА СТАТИЯ, такава се публикува веднъж на 6 месеца.
- Когато ми трябва адрес на някоя фирма.
- Трябва ми бърза справка на цени - ако седне човек да се рови по сайтове ... и ехее уйде целият ден.
Добре съм запознат с издателския PC бизнес и не веднъж съм казвал, че в него работят предимно дилетанти. Ако се появи някой по-свестен и разбиращ, той бързо се пренасочва към "реална работа" - търговска или техническа. И пак си остават дилетантите на работа.
--------------
Lamia = много бивш редактор в PCMag/PCWorld/CW и също много бивш драскач на статии за почти всички издания в бранша.