Резултати от 1 до 8 от общо 8

Бан за dupe-не !

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Бан за dupe-не !

Бан за dupe-не ! е темата в един форум за игри, като е обяснено кой е баннат. Та понеже не играя игри и не ми е ясно какво е това "Бан за dupe-не !"? Предполагам, че не е това което се разбира в прекия смисъл.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Re: Бан за dupe-не !

Що пък да не е?

Аз колкото банани съм слагал...

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

dupe - повтарящи се файлове в share, ама незнам кво общо има това с игрите...

5. Member
    Тук е от
    Feb 2001

DUPE
    [dju]
    I. n лековерен човек, будала

to be the ready DUPE of someone лесно се оставям да ме излъже някой

II. v мамя, измамвам, лъжа, излъгвам, подхлъзвам

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

darkrose, "dupe" в случая идва от DUPlicatE - "дублирам, повтарям". не знам така извън контекста за какво става въпрос, но това е етимологията на този съвременен "термин"

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Ми в диабло 1 имаше много приятен бъг с който да си дупнеш няколко хиляди милиона злато. Явно тука за нещо подобно става дума. Иначе и аз бих подал банан на наДУПЕна мадама

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

хамав, парите в diablo1 бяха на купчинки по 5000 (не споменавам какво ставаше с mod-ове)
    освен това тоя bug беше толкова труден, че аз за по-малко време натрупвах 5000, отколкото да се мъча да ги пускам на земята, да се отдалечавам, да цъкам, да ги взимам и т.н.....

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

В KnightOnline също има такъв бъг - една част от итемите се дупват - т.е. правят им се дупликати, и след това се продават на пазара. За нещастие често го отнасят играчи, които купуват с изкарани в играта пари тези дупликати, и някоя сутрин осъмват без тях...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе