Дали?
Преглед за печат
Дали?
Тъпите битивари усетиха, че много яко го продухаха след като НОВА им го начуха по всевъзможни начини :)
Хак да им е, бяха си повярвали че са недостижими. Много се накефих как просто стигнаха по рейтин канала.
Последното изказване звучи като платена публикация. Иначе... и аз се моля през новия сезон да мога да си гледам победите на Кими директно и "for free".
Да бе ... платена, НОВА също ще изтърват щафетата. Също има тенденция към провал(например ББ2 си беше пълен та*ак), но това не й попречи да си поддържат рейтинга.Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
Така наречената "Формула" посмъртно няма да я гледам, това си е абсолютна подигравка с хората. А да искат пари и да има такива, които си плащат затова ?!?
Ако смятате, че това е най-великото нещо на света, искам да ми изброите причини, защо аджеба го гледате тоя шит?
Е каква е новината ? Ще пускат безплатно да гледаме - това ли?
Нищо не съм чул в тая насока.
А защо да гледаме - ами някои гледат 22-ма да ритат една топка...
и им доставя удоволствие. Други - чакат 1 час за преместването на една
пешка - доставя им удоволствие. Трети - гледат Формула1 - доставя им удоволствие!
Някои са готови да си платят, аз - не. Но бих гледал с удоволствие Формулата.
Както футбола и шахмата - просто ми харесва -доставя удоволствие.
Wise, тоя път как така забрави некоя "какичка" да вмъкнеш... :grin:
Безплатна, де... :tongue:
оооо ама изобще не се притеснявам дали ще го дават с български коментари или не :) по кабелната най-малко по 1 канал го дават както си му е редно без цигании:)
айде 12ти наближава.... как нямам търпение :) мамата си трака просто :) ще бъде една чудесна неделя просто :)
Ferrari
Това го прочетох и аз от btv.bg, и съм много доволен от това. А тезо от Нова може да са взели 80% от малдежите с глупавите риалита.
не по всяка кабелна можеше да се гледа директно, даже напротив спираха РТЛ по време на състезанието, или въобще го спряха, е сигурно ще има реклами, но и по ртл има, това е цената, но мен ме устройва
JUICE - Kes Kolica
:punk: ;) :Drinks: