Дали?
Тъпите битивари усетиха, че много яко го продухаха след като НОВА им го начуха по всевъзможни начини
Хак да им е, бяха си повярвали че са недостижими. Много се накефих как просто стигнаха по рейтин канала.
Последното изказване звучи като платена публикация. Иначе... и аз се моля през новия сезон да мога да си гледам победите на Кими директно и "for free".
Да бе ... платена, НОВА също ще изтърват щафетата. Също има тенденция към провал(например ББ2 си беше пълен та*ак), но това не й попречи да си поддържат рейтинга.Първоначално публикувано от Slero
Така наречената "Формула" посмъртно няма да я гледам, това си е абсолютна подигравка с хората. А да искат пари и да има такива, които си плащат затова ?!?
Ако смятате, че това е най-великото нещо на света, искам да ми изброите причини, защо аджеба го гледате тоя шит?
Е каква е новината ? Ще пускат безплатно да гледаме - това ли?
Нищо не съм чул в тая насока.
А защо да гледаме - ами някои гледат 22-ма да ритат една топка...
и им доставя удоволствие. Други - чакат 1 час за преместването на една
пешка - доставя им удоволствие. Трети - гледат Формула1 - доставя им удоволствие!
Някои са готови да си платят, аз - не. Но бих гледал с удоволствие Формулата.
Както футбола и шахмата - просто ми харесва -доставя удоволствие.
Wise, тоя път как така забрави некоя "какичка" да вмъкнеш...
Безплатна, де...![]()
оооо ама изобще не се притеснявам дали ще го дават с български коментари или непо кабелната най-малко по 1 канал го дават както си му е редно без цигании
![]()
айде 12ти наближава.... как нямам търпениемамата си трака просто
ще бъде една чудесна неделя просто
Ferrari
Това го прочетох и аз от btv.bg, и съм много доволен от това. А тезо от Нова може да са взели 80% от малдежите с глупавите риалита.
не по всяка кабелна можеше да се гледа директно, даже напротив спираха РТЛ по време на състезанието, или въобще го спряха, е сигурно ще има реклами, но и по ртл има, това е цената, но мен ме устройва