Re: Бригада от в-к Телеграф
Май в скоро време DVD-филмите ще са с притурка вестник... :coolsmiley:
Абе, Get, ти последната година на Луната ли си живял, бре?! ;)
Преди доста време в-к "Хоби" пусна въпросният сериал в 5 поредни диска [по 3 серии на диск]. Май пусках подобна тема преди време... Та, имам ги и 5-те диска, качеството е доста добро, звука нямаше как да го "тествам". Бяха културно направени, макар и в картонени обложки. Напоследък доста вестници и списания я подкараха съвсем през просото - пускат дискове на килограм - и най-много един от десет да си струва. Все пак е малко наивно да се надяваме за 3 лв. да получим оригинален "релийз" на каквото и да е... макар, че има и такива издания, а дори парадоксално има и (единици) такива, които са по-добре направени от оригинала, който се разпространява тук. Това, че не са сменили името на диска, е често срещано явление... просто в "печатницата" имат доста поръчки и са забравили името на предният диск-майка.
А ти щом ги имаш на "идеален" DivX, защо ги търсиш? :Drinks:
Ясно каква е работата.
Исках просто да събера колекцията. А така е готино - двд с меню, избираш си коя сериика, гъзарийка ;)
Интересно. От скоро пробвах разни методи за рипване на двд към ави. Направих тест с един .воб от конкретния диск (Хвид ползвам)
и квадратчетата изчезнаха :)
Този филм е невероятен и просто искам да го имам, така че да мога да го гледам навсякъде, двд дивх плеъри, пц...
Излага се този вестник (не че нещо ама и за първи път го чух тези дни)
Цитат:
Първоначално публикувано от get
Здравейте.
Вестник Телеграф обявиха, че всеки вторник ще пускат по едно двд, включващо 3 серии от филма Бригада. :Super:
Днес си купих (още в 8 часа) един вестник с двд-то вътре. Пускам го во офиса и някои неща ми се сториха малко странни.
Първо качеството е някак си ... странно. Доста размазано ми се вижда. Аз го имам целият сериал на дивх и качеството е далече по-добро! Квадратчета много ! Защото звука е многоканален ли? Като го пуснах на домашния компютър същата история. Името на двд-то е "OPASEN" кой е опасен :undecided: Саша Белий :2guns:
Някой друг купил ли си го е, същата случка ли е при него?
Също така гледам, че в аренабг ги има на торенти. Ако сте го сваляли - същото двд ли е?
Ако е с по-хубаво качество да тръгна да дърпам. Хубавото е обложката тука :)
Днес си го купих и аз и мога да кажа,че качеството на звука и картината е много добро.Дискът е със оригиналното заглавие,направи ми впечатление,че звукът е кодиран и в Dolby Digital и в dts,като може да се избира едно от двете и е с много добро качество.Досега със Телеграф съм си купил около 15 диска,като винаги съм оставал доволен от качеството им,за разлика от други вестници,които се продават с DVD-та и които правят компромиси с качеството им!
Не съм рекламен агент на "Телеграф"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Просто споделям впечатленията си! (Парен каша духа!!! :))
Предполагам, че не са с дублаж ? :(
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
Предполагам, че не са с дублаж ? :(
Не,не са с дублаж,а със субтитри на български.
Значи съм попаднал на фалшиво копие?
Има ли някъде линк с качествени версии на двд?