Резултати от 1 до 9 от общо 9

Бригада от в-к Телеграф

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Бригада от в-к Телеграф

Здравейте.

Вестник Телеграф обявиха, че всеки вторник ще пускат по едно двд, включващо 3 серии от филма Бригада. :Super:
    Днес си купих (още в 8 часа) един вестник с двд-то вътре. Пускам го во офиса и някои неща ми се сториха малко странни.
    Първо качеството е някак си ... странно. Доста размазано ми се вижда. Аз го имам целият сериал на дивх и качеството е далече по-добро! Квадратчета много ! Защото звука е многоканален ли? Като го пуснах на домашния компютър същата история. Името на двд-то е "OPASEN" кой е опасен Саша Белий
    Някой друг купил ли си го е, същата случка ли е при него?
    Също така гледам, че в аренабг ги има на торенти. Ако сте го сваляли - същото двд ли е?
    Ако е с по-хубаво качество да тръгна да дърпам. Хубавото е обложката тука

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Re: Бригада от в-к Телеграф

тъпи шашарми :knuppel2:

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Май в скоро време DVD-филмите ще са с притурка вестник... :coolsmiley:

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Абе, Get, ти последната година на Луната ли си живял, бре?!

Преди доста време в-к "Хоби" пусна въпросният сериал в 5 поредни диска [по 3 серии на диск]. Май пусках подобна тема преди време... Та, имам ги и 5-те диска, качеството е доста добро, звука нямаше как да го "тествам". Бяха културно направени, макар и в картонени обложки. Напоследък доста вестници и списания я подкараха съвсем през просото - пускат дискове на килограм - и най-много един от десет да си струва. Все пак е малко наивно да се надяваме за 3 лв. да получим оригинален "релийз" на каквото и да е... макар, че има и такива издания, а дори парадоксално има и (единици) такива, които са по-добре направени от оригинала, който се разпространява тук. Това, че не са сменили името на диска, е често срещано явление... просто в "печатницата" имат доста поръчки и са забравили името на предният диск-майка.

А ти щом ги имаш на "идеален" DivX, защо ги търсиш?

6. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Ясно каква е работата.
    Исках просто да събера колекцията. А така е готино - двд с меню, избираш си коя сериика, гъзарийка

Интересно. От скоро пробвах разни методи за рипване на двд към ави. Направих тест с един .воб от конкретния диск (Хвид ползвам)
    и квадратчетата изчезнаха

Този филм е невероятен и просто искам да го имам, така че да мога да го гледам навсякъде, двд дивх плеъри, пц...

Излага се този вестник (не че нещо ама и за първи път го чух тези дни)

7. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от get
    Здравейте.

Вестник Телеграф обявиха, че всеки вторник ще пускат по едно двд, включващо 3 серии от филма Бригада. :Super:
    Днес си купих (още в 8 часа) един вестник с двд-то вътре. Пускам го во офиса и някои неща ми се сториха малко странни.
    Първо качеството е някак си ... странно. Доста размазано ми се вижда. Аз го имам целият сериал на дивх и качеството е далече по-добро! Квадратчета много ! Защото звука е многоканален ли? Като го пуснах на домашния компютър същата история. Името на двд-то е "OPASEN" кой е опасен Саша Белий
    Някой друг купил ли си го е, същата случка ли е при него?
    Също така гледам, че в аренабг ги има на торенти. Ако сте го сваляли - същото двд ли е?
    Ако е с по-хубаво качество да тръгна да дърпам. Хубавото е обложката тука
    Днес си го купих и аз и мога да кажа,че качеството на звука и картината е много добро.Дискът е със оригиналното заглавие,направи ми впечатление,че звукът е кодиран и в Dolby Digital и в dts,като може да се избира едно от двете и е с много добро качество.Досега със Телеграф съм си купил около 15 диска,като винаги съм оставал доволен от качеството им,за разлика от други вестници,които се продават с DVD-та и които правят компромиси с качеството им!
    Не съм рекламен агент на "Телеграф"!!!!!!!!!!!!!!!!!! Просто споделям впечатленията си! (Парен каша духа!!!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Предполагам, че не са с дублаж ?

10. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от CrossBlade
    Предполагам, че не са с дублаж ?
    Не,не са с дублаж,а със субтитри на български.

11. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Значи съм попаднал на фалшиво копие?
    Има ли някъде линк с качествени версии на двд?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Молба за превод на песен от руският сериал "Бригада"
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 10-08-09, 15:18
  2. Руският сериал "Бригада" - започна се...
    Отговори: 5
    Последно: 12-11-05, 14:31
  3. DVD "Терминатор 2" с днешния в-к "Телеграф" !!!
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-05, 08:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе