Искам да попитам някой ползвал ли е услугите на тази фирма за куриерски услуги. И ако ги е ползвал дали е имал няккави проблеми.
На мен ми се случи следното:
Сестра ми си праща компютър от софия да го продам тука. Решава да ползва услугите на City express. Вчера отивам да си взема пратката, след това се прибирам и викам да го отворя да го почистя защото ще го вземат днес и опа........паметта липсва ДДР333 256mb!!! Обаждам се на сестра ми паметта е била там когато го е пращала. Еми това е.......лощо че не мога нищо да докажа, няма опис или нещо такова на частите в РС-то при приемането му в София, единствено едно гневно писмо им написах да видим дали ще отговорят. Не ми е за паметта тя 30лв. струва /най-много/, но все пак трябва някакво отношение към клиентите да имат, не са малка фирма мисля че не им отива служителите им да се занимават с такива кокошкарски работи, но за съжаление това е положението и кактои и на тях им написах.....ако ще и зад Европа да ни приемат ние ще си останем същите цигани.
Като взех РС-то пратих един плик до софия.....да видим дали ще пристигне всичко както трябва :knuppel2:.