-   Ebay-как се продава  Искам да попитам някой продавал ли е в Еbay, как става това? задалжително ли трябва да имаш кредитна карта и възможно ли е да се продава от Българя. В сайта на Еbay препоръчват за ползване PayPal, но те все още не работят в Бг. Някой знае ли да има други начини? Хаиде ако някои е продавал там да си каже мнението, как става, какви проблеми може да имаш, и как прашта стоката. 

-   Re: Ebay-как се продава  Няма ли компетентни хора по този въпрос ? 

-   Re: Ebay-как се продава  ами като начало ти трябва местожителство в us, .de или нещо подобно... 

-   Re: Ebay-как се продава  Май може и от Бг, защото видях че една българка продава но не иска да ми каже как става защото си мисли че ще и жзема хляба. 

-   Re: Ebay-как се продава  това, че е българка не значи, че живее в .бг 

-   Re: Ebay-как се продава  добре де искате да кажете че няма никакъв шанс да продаваш от бг, ако е така много жалко заштото от цял свят може, а само от тук не. май няма много компетентни хора по този въпрос? 

-   Re: Ebay-как се продава  Аз съм продавал малко и доста съм купувал, разбира се не от България. За да продаваш трябва да платиш на eBay такса за да ти сложат нещото в аукциона. За да платиш трябва Виза или МастърКард не знам дали българските стават, не съм пробвал. За да ти платят е много желателно да ползваш ПейПал, повечето хора като видят, че не може да се плати по този начин и въобще не обръщат внимание на аукциона, аз поне така правя.
 ПейПал "вижда" какво е географското ти положение. Дори да си регистрираш акаунт там чрез USA прокси пак не можеш да го ползваш защото там могат да се добавят само американски кредитни карти, а ти няма как да се сдобиеш с такава от БГ :) . ПейПал е един вид банка, можеш да си държиш пари там, да ги пращаш по сметки регистрирани в акаунта ти и т.н. За съжаление тая банка още я няма в България и затова не можеш и да я ползваш. Чува се, че като влезем в ЕС ще започнат да поддържат и България ама засега това е положението.

-   Re: Ebay-как се продава  благодаря ти за отговора, но значи може и без ПейПал, а друг е въпроса дали ще искат да копуват от теб? 

-   Re: Ebay-как се продава  За да можеш да продаваш на ebay трябва да се регнеш и да си направиш seller-account а за да го направиш ти трябва
 кредитна карта и 1$ такса, останалото го пише тук ebay.com/help