Резултати от 1 до 9 от общо 9

Ebay-как се продава

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2004

Ebay-как се продава

Искам да попитам някой продавал ли е в Еbay, как става това? задалжително ли трябва да имаш кредитна карта и възможно ли е да се продава от Българя. В сайта на Еbay препоръчват за ползване PayPal, но те все още не работят в Бг. Някой знае ли да има други начини? Хаиде ако някои е продавал там да си каже мнението, как става, какви проблеми може да имаш, и как прашта стоката.

2.  

3. Тук е от
    May 2004

Re: Ebay-как се продава

Няма ли компетентни хора по този въпрос ?

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

ами като начало ти трябва местожителство в us, .de или нещо подобно...

5. Тук е от
    May 2004

Май може и от Бг, защото видях че една българка продава но не иска да ми каже как става защото си мисли че ще и жзема хляба.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

това, че е българка не значи, че живее в .бг

7. Тук е от
    May 2004

добре де искате да кажете че няма никакъв шанс да продаваш от бг, ако е така много жалко заштото от цял свят може, а само от тук не. май няма много компетентни хора по този въпрос?

8.  

9. Тук е от
    Nov 2005

Аз съм продавал малко и доста съм купувал, разбира се не от България. За да продаваш трябва да платиш на eBay такса за да ти сложат нещото в аукциона. За да платиш трябва Виза или МастърКард не знам дали българските стават, не съм пробвал. За да ти платят е много желателно да ползваш ПейПал, повечето хора като видят, че не може да се плати по този начин и въобще не обръщат внимание на аукциона, аз поне така правя.
    ПейПал "вижда" какво е географското ти положение. Дори да си регистрираш акаунт там чрез USA прокси пак не можеш да го ползваш защото там могат да се добавят само американски кредитни карти, а ти няма как да се сдобиеш с такава от БГ . ПейПал е един вид банка, можеш да си държиш пари там, да ги пращаш по сметки регистрирани в акаунта ти и т.н. За съжаление тая банка още я няма в България и затова не можеш и да я ползваш. Чува се, че като влезем в ЕС ще започнат да поддържат и България ама засега това е положението.

10. Тук е от
    May 2004

благодаря ти за отговора, но значи може и без ПейПал, а друг е въпроса дали ще искат да копуват от теб?

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2001

За да можеш да продаваш на ebay трябва да се регнеш и да си направиш seller-account а за да го направиш ти трябва
    кредитна карта и 1$ такса, останалото го пише тук ebay.com/help

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Въпрос за търг на ebay
    От zaho_cool във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 18-12-10, 21:10
  2. Покупка на цял компютър от ebay.de
    От lubitel-art във форум Общ - хардуер
    Отговори: 18
    Последно: 05-03-09, 20:49
  3. аукциони в Ebay?
    От CreatoR във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 02-10-07, 23:06
  4. ebay -> България
    От DarkRose във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 02-05-07, 22:31
  5. Как да купим евтино от ebay.com
    От raiko79 във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 20-11-06, 17:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе