Предлагам на вашето внимание следните нови модели мъжко бельо за лятото: тук
Айде и аз да допълня http://addpost.ru/2006/01/11/muzhskoe_nizhnee_bele.htmlПървоначално публикувано от Garu
Абе аз тази тема ако знаете как бих я преместил в кошчето... ама хайде, да не се разсърдят 7-те процента "каки" във форума
slero, на темата нищо й няма, освен това си се намира и точно където й е мястото - в "дъра-бъра"
можеше да бъде и в "смешни линкове", но какво пък толкова....
Много е важно на каките да харесва щото в повечето случай те избират и купуват на мъжете сиПървоначално публикувано от Slero
Мене се опитаха да ме облекат в прашки, ама не поддадох
Май наистина там по би й отивало да е. А иначе изказването ми е в шеговит тон, надявам се, че сте ме разбрали правилно...Първоначално публикувано от FearMe
Сред тези "каки" дали има и от мъжки пол, че да се наслаждават. :knuppel2: :coolsmiley:
Моля да ме извините заради късното откриване на "ревюто" в иначе малко "плюшкин"-ските ми архиви, но иначе щях да го пусна навръх "Петльов ден". :banana:
"Мене се опитаха да ме облекат в прашки, ама не поддадох "
А бе аз като една от малкото каки тук,съм чувала и виждала и по-фрапиращи неща.
Прашки,прашки ама не е ли то лилави боксерки на жълти плаващи патета...... тъкмо за* лятото !
п.п Ако видя мъжа си с някоя от тия изгъзици по себе си...вярвайте ми няма да го погледна докато е жив! Гнусарски са ми някак...Бля! Срамотии!!!