Първо ми беше чудно в кой раздел да го публикувам,а отпосле се зачудих що за олигофренизъм,наглост и безочие трябват,за да се изгавриш по подобен начин с "първите си приятели",които ти предоставят задните си части за безвъзмездно ползване.От друга страна недоумявам за какви ни имат всъщност....
Ако някой все още не е чул или видял....
Хакери от всички страни - обединявайте се!
Американски Интернет сайт, създаден от поддръжници на движението за защита на кравите (http://www.bovineunite.com/main.htm), се гаври с националния химн на България, научи Агенция “Фокус”.
Интернет сайтът, номиниран за престижните награди за уеб-дизайн The Webby Awards, представлява каламбур в защита на правата на кравите, като “запознаването” с основната идея е акомпанирано от химна на република България, с мучащи крави за фон, които го изпълняват. Създател на този “шедьовър” е компанията Ейснер Интерактиве - Eisner Interactive.
(допълнение от YVOX)
Собственик на сайта е:
Davis, William
904 Hammond Court
Bel Air, MD 21014
US
Domain Name: BOVINEUNITE.COM
Administrative Contact , Technical Contact :
Davis, William
williamadavis42@hotmail.com
904 Hammond Court
Bel Air, MD 21014
US
Phone: 410-661-9118
Желаещите да изразят мнението си приканваме на пратят мейл на посочения адрес, както и на организаторите на The Webby Awards на адрес jcollins@webbyawards.com"
Източник: агенция "Фокус"
Да живеят братята американци,нали така ?
Аз ще се въздържа от коментар и официално ще обявя отказа си да споря с всякакви индивиди,подкрепящи българо-американската дружба /и особено американците/.
Странното е обаче,че оригиналния линк,на който първоначално беше качено въпросното произведение,вече не се отваря,а вместо него се отваря Search page за не знам си какво.Дали не са се усетили нашите хора ?