Колкото пъти и по какъвто и начин да се опитам да си сложа аватар, след максимум 2-3 дена изчезва. Айде да не правим упражнения за луди.
Преглед за печат
Колкото пъти и по какъвто и начин да се опитам да си сложа аватар, след максимум 2-3 дена изчезва. Айде да не правим упражнения за луди.
моят е в hit.bg и изчезва само когато hit е паднал... защо не пробваш същото?
Моя е качен във форума и досега не ми е изчезвал.
И в двата случая е неебателно. Както и да е.
Мисля,че е ще най-стабилен ако е под формата на картинка,качена във форума. Ако е линк към друг сайт,тогава вече влияят много фактори и съответно вероятността е по-голяма. Затова ако можеш да си го изтеглиш във вид на картинка на твоя комп и след този го прикачиш ще си по-доволен. Между другото аз не съм забелязал silverfox без аватар,ама може да съм пропуснал :)
П.С. Видях, че междувременно си отговорил,но не разбрах отговора
П.С.2 Сега наистина си без аватар,а преди 10 мин. имаше :undecided:
На мен сега Silverfox ми е без аватар, а преди малко имаше :huh: ... струва ми се, че и на други потребители им чезнат аватарите чат-пат
Качвам го във форума - стои 1-2 дена и изчезва. Слагам го като линк - стои 2-3 показвания и пак изчезва. Засега рекорда е 4 дена.
/edit
Поста на Cko ме наведе на мисълта, че може някои все пак да го виждат. Той е престанал да го вижда, след като го смених като външен линк ( а не мен ми се загуби доста преди това ). Сега го качих пак като картинка във форума, но аз поне не го виждам. Ако някой го вижда да свирне* :grin:
/edit 2
Такааааааааааааааа. Качих пак аватар във форума, но след това не ми го показва, а ми показва празен image. Като му дам open image от Opera-та се получава следното нещо:
Fatal error: Only variables can be passed by reference in /HOSTING/setcom_forum/Sources/Display.php on line 971
За мен също сега се появи,като преди малко беше изчезнал. Не знам какви магии притежава твоя аватар :grin:
Нормална комисионна от 20% :grin: Сега май всички го виждат освен мен.Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
И аз 2 пъти вече качвам и на другия ден го няма. И това се случва само в сетком. Въвъ всички други форуми в които участвам, такъв проблем няма.
Къде го качваш?Цитат:
Първоначално публикувано от Niakoi
В профил има една отметка "Ще кача собствена картинка:" - кликам там и си избирам картинка от РС-то. Тва достатъчно ли е?
Най-добрия вариант е да качиш аватара си на някой фрии сървър, за да е виден от всякъде и да дадеш линк. Имаше такава тема от Malone, в която всичко беше много добре обяснено, но сега не я намирам.Цитат:
Първоначално публикувано от Niakoi
Е да, що трябва да е просто, като може да е сложно!? Ще мина и без картинка.