Попаднах на тези риболовни видео GIF-уроци по връзване на възли и реших да ви ги шерна - може да помогнат на най-запалените рибари сред вас или на тези, които често губят кукичките...
Риболовни възли [110 KB]
Попаднах на тези риболовни видео GIF-уроци по връзване на възли и реших да ви ги шерна - може да помогнат на най-запалените рибари сред вас или на тези, които често губят кукичките...
Риболовни възли [110 KB]
Идеално.
Има два уникални, които дори и аз, наричан за кратко Dr. Knot не ги знаех.
Браво Иво! Тия възли не само за риболовци стават. Интересно ми е за обучение дали могат да се пуснат gif-овете "стъпка по стъпка" и с коя програма?
Първоначално публикувано от Lupus
Освен с някой GIF-аниматор, който да ги разцепи кадър по кадър...
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=gif+animator&meta=
С GIMP може да се разглеждат кадър по кадър, напред, назад - както ти скимне, все едно е видео.
Умря циганката.... (останалото си го знаеш)Първоначално публикувано от Malone
вързах всички връзки на обувки на съквартирантите (4ма) с някои от предложенията познайте какво шоу настана сутринта като тръгнаха да си излизат ... еми някой излязоха с повече от 2 обувки
Абе Иво
Къде ги намери тия възли, та два часа вече се мъча да ги
правя и запомня.
Стига толкова. Време е за бира*
готино.
ама в първото гиф-че (nodoA.gif) е объркано положението на кукичката с 180 градуса.
Имам една книжка с над 150 вида възли, не са само рибарски Мога да я сканирам и да я кача някъде, но е на руски
стига да има картинки...Първоначално публикувано от AMOK
Абе IvO™ ти мЪ преби с тези възли бе човек.
Има ли възли за женски езици, ама да не могат да се развръзват и да се законтрят при опит да бъдат развързани?
Ами, Ru, има един... "френски възел" му викат... идеално затапвал женските усти за определено време...