Забелязах ги днеска, наскоро са ги ъпдейтвали! Добра новина!
Поразгледах Златни пясъци и Слънчев бряг - много строеж бре!
Забелязах ги днеска, наскоро са ги ъпдейтвали! Добра новина!
Поразгледах Златни пясъци и Слънчев бряг - много строеж бре!
Тези снимки които са сложили са поне от 4 години. Говоря за черноморието, липсват хотели и други неща които отдавна ги има.
Не са от 4 години. По нови са. Хотел Кемпински Армитраж е нов, както и Адмирал на Златни пясъци.
Някъде може и да са по стари снимките. Лошото е, че половин Варна липсва
мда центъра на Варна явно е строго секретен и са му намалили резолюцията![]()
Снимките са от различно време, има и доста нови. Примерно района на Ботевград около магистрала Хемус е от 2005 след големите дъждове. Вижда се свалчището (вече разчистено) и затвореното платно на магистралата.
тенденцията е да се добавят повече нови райони за в бъдеще, което е добре.
Всичко това е много хубаво, но ми писна от турски имена на обекти в България... аз редовно им пиша, че не се казва "каратепе", а "Черни връх". Може би ако се включат повече хора в писането ще има някакъв ефект.
![]()
Аз пък имам вила в местността Кара Тепе в Родопите.И никога не се е казвала Черни Връх. Но видях такова название на ТРИ места - много се изненадах
снимката на вкъщито ми в софия е същата като отпреди 1 година (има един тир на паркинг-а дето не спира там от 3 години), ама пък всичко наоколо са ъпдейтнали... сранна работа
Засега няма ефект, и аз съм писал много пъти. Грешките са стотици, не една и две. Винаги получавам благодарствено писмо изпратено автоматично. И обещание че грешките ще бъдат коригирани....Първоначално публикувано от Ско
Колко ли сме им смешни може би, някакви си там заблудени в ъгъла на картата, пък се и оплакват....
e що има детайлни снимки... начи не сме чак толквоа смешни/безинтересни ;Р
Според Chris DiBona [Google Open Source Program Manager], скоро ще се радваме и на Google Earth за Linux, както това се случи с Picasa.
.:: Щракс ::.