Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 28 от общо 28

july morning

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2006

Re: july morning

Цитат Първоначално публикувано от genhack
    July morning.......Аз съм от Варна -> как да го пропусне човек. Само, че сега не ми е кеф,че съм ходил, а даже обратното. Нямаше толкова много хора, колкото очаквах, но това даже е добре. Проблема: почти всяка група реши да си запали огън(включително и ние). 15-20 мин след това пристига едно БМВ, слизат три мутри(типични набити и дебели малоумници с черни тениски с надпис "Security") и идват:"Нали ви казахме да не се пали огън тука, на кой искате да строшим главата сега, а?" - не мога да докарам техния тон чрез писане. И така обиколиха всички->всичко се загаси за 1-2минути. След час две групички решават, че всичко е минало и си палят огън пак. И.....идват пак тъпаците, заедно с едно момиче(жена), която както се разбра е взела плажа под наем. Слизат и този път не беше грозно говорене, а БОЙ - юмруци, боксове, глави, ритници - пълен репертоар. Като сред потърпевшите имаше и момичета - всички на не повече от 18-19 години, даже по-скоро към 16-17. И така две съседни групи отнесога як бой, ние се разминахме само с предупреждението от първия път. Запалиха си БМВ-то и продължиха напред, явно да си доизпълнят мисията. След по-малко и минута по крайбрежната мина патрулка, после се върна - нищо за тях не беше станало....След малко мина линейка - не знам къде е отивала - само мога да предполагам. Сутринта към 6, когато си тръгвахме, защото Слънчо така и не изгря, БМВ-то дойде - един от тях и шефката говореха с полицаи от патрулка....Ние бяхме на втора буна. Явно района на мутрягите е бил оттам към 3та буна, защото натам отпрашиха после. За информация на тези, които не са от Варна -> втора буна е в града, а не някъде забутана на майната си, че да е "по-разбираемо" да се случват подобни мутренски саморазправии.

И да пиша, и да не пиша, истината е една, колкото и тъжна да е - по-големи и по-силни от тези ГОВЕДА НЯМА.

П.С. Towa го пиша не за друго, а за да се разчуе случката!!! Преди две седмици бяха спецполицаите в дискотеките(там не съм бил), сега това...

според мен нещо си сънувал ман, но ако все пак това дето си драснал е истина - ето и моят коментар :

алоооо !

кибиците !

ми що кибичите на плажа(маса народ) и толкова пияни/или надрусани бяхте/.., че да не можете да запомните един регистрационен номер на някаво "баварише моторен верке"... ???

и после като доде патрулката да пуснете една масова жалба или оплакване, или там каквото беше, че в момента не моа се сета(:dock

извинявам се, че трябва да го кажа ..., но в момента ми звучите като родилка, дето разправя на докторите, че я били насилили.....(сори за което...* )....

медицински извадихте ли ?

на куките що не казахте, че някви с бмв и с няква руса при бандитите гърмяли с АК'47 и били надрусани и пияни, и* ви били били( :knuppel2с дръжките(на пистолетите) по главите(чутурите).

и че пичката(русата) много крещяла и заплашвала бандитите, че ще метне пакетите с "пудра захар" в морето, щото никой не искал да и обръща в момента внимание....

и т.н., и т.н. ...

п.п.

......(reserved space)

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2004

zaphodb, мале,мале...

p.s.ама верно ти е слаб коловоза,а* :dock:

В случая Цеко Сифоня би казал - "голем мъж,па са напИква,мани,мани..."

4. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от wiseacre
    zaphodb, мале,мале...
    "лудите стартират и забиват "

п.п.

следва линк - в момента го ровя из фаворитите

добавено

по принцип това трябва да е линка, ама при мен не баца

http://free.data.bg/buksy/Nedqlko%20...startirame.mp3

иначе, парчето го имам на харда, но вече от години не ползвам фриспейс никъде...

"и на сцената пробиват.."

5. Junior Member
    Тук е от
    May 2003

zaphodb, всеки си има право да мисли каквото иска....аз си казвам какво съм видял, ти даже и не си го прочел цялото ми мнение, щом говориш аз да си вадя медицински и да разправям,че са ме били! Аз нищо не съм си измислил, и в момента като си чета писанието съм на това мнение. Относно номерата на колите - да, направих си труда да ги запомня, на БМВ-то даже все още съм сигурен какъв беше - В4849КХ.
    На патрулката само буквите й помня, за съжаление номера го забравих. В....СТ
    Пък относно напиването и надрусването - откъде пък знаеш аз на какъв хал съм бил тогава?!

Толкова!

6. Member
    Тук е от
    May 2006

не казвам, че си бил пиян и надрусан(бога ми - аз много пъти съм бил пиян, почти никога надрусан и нито веднъж и двете).

идеята ми беше, че ако някой е упражнил насилие върху теб/и върху вие(компанията) ...* - в нормалните демокрации хората се молят на господ(дето го няма) някой инцидентно да упражни насилие върху тях(ама да не е терминантно - т.е. да са живи след това), че да могат да вземат 500 000 до 1 000 000 евро(минимум) обезщетение...

и да си бегат на(забравих ги кои острови, ама поли пантев там го утрепаха, след малко ще се сетя, за раят на земята става дума..)...

!

и да не са те били - щом си бил там и можеш да ги идентифицираш/и си против насилието/.... - все едно, че са те били - имаш право на обезщетение !

после нека враговете да доказват, че не са те били(щото като писнеш ти - ще дойдат и битите лумпени - като усетят, че пара ще пада)...

п.п.

пък за МАХимума на обезщетенията не ми се говори просто - в развитите демокрации може да стигнат и до several million dollars

7. Member Аватара на Krusteva
    Тук е от
    Oct 2004

На Джулая бях там, където исках - на морето, където слънцето се ражда от водата. Мечтаех за този ден от няколко години, все по различен повод не успявах. Чувствам се преродена, това е най-малкото, което мога да кажа. Всеки трябва да отиде и да види, за да разбере магията на първоюлския изгрев.

Истината е, че българинът е забравил да се забавлява - чисто и от сърце...
    Да се забавлява - по-скоро не е това, а да живее, да диша с надежда...

Снимки от Каварна и Камен бряг, от двата дни - 1ви и 2ри юли :

http://gallery.kalintan.com/album11/Pic_041
    http://gallery.kalintan.com/album11/Pic_042
    http://gallery.kalintan.com/album11/Pic_045
    http://gallery.kalintan.com/album11/Pic_101

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от Krusteva
    На Джулая бях там, където исках - на морето, където слънцето се ражда от водата. Мечтаех за този ден от няколко години, все по различен повод не успявах. Чувствам се преродена, това е най-малкото, което мога да кажа. Всеки трябва да отиде и да види, за да разбере магията на първоюлския изгрев.

Да се забавлява - по-скоро не е това, а да живее, да диша с надежда...

Снимки от Каварна и Камен бряг, от двата дни - 1ви и 2ри юли :

http://gallery.kalintan.com/album11/Pic_041
    http://gallery.kalintan.com/album11/Pic_042
    http://gallery.kalintan.com/album11/Pic_045
    http://gallery.kalintan.com/album11/Pic_101
    къде са хората бе кръстева ?

хубави пейзажи, ама хора няма....

пък един френд още преди повече от 10 години каза :

" ...животът се състои от хора.."

п.п.

не че се съмнявам в думите ти, ама тези снимки може и от 1999 година да са... - поне малко да се беше заиграла с мспайнт, че една дата и час да беше турила....

10. Member Аватара на Krusteva
    Тук е от
    Oct 2004

zaphodb,

изобщо не си заслужаваш вниманието, но ей така, понеже и без това бройката на мненията ми е 'замръзнала', ще ти отделя от времето си:
    Хората не са предмет на онова, за което пишех, Джулая беше. Хората са една тема, която няма да захващам, защото те на снимка не могат да бъдат обяснени. Ако те вълнуват хората, посрещали Джулая - прерови новинарските сайтове, там има немалко снимки. Само за сведение бях с Човек там.
    Коментарите за годината на снимките също не са ми вълнуваща тема - постнах тези фотоси защото във форума все още има Хора, на които аз много държа и които ще се зарадват на моето щастие, вместо посред нощ да се чудят с кого да се заяждат. Вероятно защото хората са два вида - 'направи си сам' и 'напиши си сам'. Аз те спасих за малко...

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Krusteva
    zaphodb,

изобщо не си заслужаваш вниманието, но ей така, понеже и без това бройката на мненията ми е 'замръзнала', ще ти отделя от времето си:
    Хората не са предмет на онова, за което пишех, Джулая беше. Хората са една тема, която няма да захващам, защото те на снимка не могат да бъдат обяснени. Ако те вълнуват хората, посрещали Джулая - прерови новинарските сайтове, там има немалко снимки. Само за сведение бях с Човек там.
    Коментарите за годината на снимките също не са ми вълнуваща тема - постнах тези фотоси защото във форума все още има Хора, на които аз много държа и които ще се зарадват на моето щастие, вместо посред нощ да се чудят с кого да се заяждат. Вероятно защото хората са два вида - 'направи си сам' и 'напиши си сам'. Аз те спасих за малко...
    що така му се скара на човека?

бтв снимките са готини

едит:
    ахъм разбрах защо, заради предишните постове...

12. Member
    Тук е от
    May 2006

и на мен ми харесват !

но аз не разбирам от фотография - може би по фото-форумите ще ги оценят както подобава.

снимките ми харесват, природата ми харесва, но ми липсват хората......

сигурно и затова седя тук в 02:30 и чакам хората......

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

хаха
    тебе да не са те зарязали бе :Р

аз пък сега се прибрах

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от dark
    хаха
    тебе да не са те зарязали бе :Р

do not worry - be happy

16. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Браво, каки!!
    Усетила си го и сега цяла година ще ти липсва. Но ще ти топли душата.
    И дъщеря ми беше на морето - трябва младите да го почувстват...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. july morning
    От tali във форум Коментирай новина
    Отговори: 21
    Последно: 03-07-09, 22:06

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе