Първоначално публикувано от
genhack July morning.......Аз съм от Варна -> как да го пропусне човек. Само, че сега не ми е кеф,че съм ходил, а даже обратното. Нямаше толкова много хора, колкото очаквах, но това даже е добре. Проблема: почти всяка група реши да си запали огън(включително и ние). 15-20 мин след това пристига едно БМВ, слизат три мутри(типични набити и дебели малоумници с черни тениски с надпис "Security") и идват:"Нали ви казахме да не се пали огън тука, на кой искате да строшим главата сега, а?" - не мога да докарам техния тон чрез писане. И така обиколиха всички->всичко се загаси за 1-2минути. След час две групички решават, че всичко е минало и си палят огън пак. И.....идват пак тъпаците, заедно с едно момиче(жена), която както се разбра е взела плажа под наем. Слизат и този път не беше грозно говорене, а БОЙ - юмруци, боксове, глави, ритници - пълен репертоар. Като сред потърпевшите имаше и момичета - всички на не повече от 18-19 години, даже по-скоро към 16-17. И така две съседни групи отнесога як бой, ние се разминахме само с предупреждението от първия път. Запалиха си БМВ-то и продължиха напред, явно да си доизпълнят мисията. След по-малко и минута по крайбрежната мина патрулка, после се върна - нищо за тях не беше станало....След малко мина линейка - не знам къде е отивала - само мога да предполагам. Сутринта към 6, когато си тръгвахме, защото Слънчо така и не изгря, БМВ-то дойде - един от тях и шефката говореха с полицаи от патрулка....Ние бяхме на втора буна. Явно района на мутрягите е бил оттам към 3та буна, защото натам отпрашиха после. За информация на тези, които не са от Варна -> втора буна е в града, а не някъде забутана на майната си, че да е "по-разбираемо" да се случват подобни мутренски саморазправии.
И да пиша, и да не пиша, истината е една, колкото и тъжна да е - по-големи и по-силни от тези ГОВЕДА НЯМА.
П.С. Towa го пиша не за друго, а за да се разчуе случката!!! Преди две седмици бяха спецполицаите в дискотеките(там не съм бил), сега това...