Аз съм в БГ и пак не виждам снимките.
случайно да е това:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...562&f1=details
(има и ТВ модификация)
@Bvlgari
Скъпа ... какъв цвят ти е косата?
Естествения имам предвид.
Беше нещо, което не бях виждала до сега и ми стана интересно, исках да знам за какво става въпрос. И не съм блонди..не знам в каква връзка го каза/написа
Добрият, стар Malone винаги е обзет от съмнения, миличка...Първоначално публикувано от Bvlgari
И един рус косъм да имаш, той ще те гледа със закачлив поглед и ъгъл на главата под 30 градуса...
Да добавя, че колата която видях аз, освен "спортна, тумбеста и широка", беше и някак си "ретро".
Буквите ТВ почти изпълваха целия кръг, все едно бяха написани с някакъв extra-bold шрифт.
Напълно разбирам разочарованието на Bvlgari , че никой не може да каже каква е колата, тъй като самия аз изпитвам нещо като "изгарящо любопитсво".
Bvlgari
Не му обръщай внимание на Malone. Той иначе е много печен, но откакто започна да се занимава с линукс, се изнерви и галантността вече не присъства в силните му страни.
Или Форд Тъндърбърд но 2002 година? малко ретро, изтумбена, спортна....
но в логото не съществува ТВ в каквато и да е форма....
edit:// Горната на Raid е 2005...тази е 2002....
едит2: Апропо...ако някъде нещо може да се намери...в "other makes" в Ebay могат да се намерят всякакви странни возила...но това чудо го няма и няма
http://motors.listings.ebay.com/Cars...istingItemList
Дори возила като това тук Messerschmitt KR 200 Convertible искам го това...кърти мивки )
Апропо..да не би логото да е било само с В? В като Бентли?
Всъщност нещата са следните.....в www.cartype.com от менюто "type"->"company logos" са описани всички фирми производители и т.н. и всичко което някога се е движило и се движи по пътищата...аз не намерих това ТВ....който има нерви, нека опита
Може би просто някой селски баровец, от рода на Таньо Ватенката, да си е поръчал изработка на инициалите...
P.S. Знам и други инициали, ама ще ви ги спестя....
Ок..ще се разходя утре в Кан и ще се опитам да намеря Колата Ако е все още е тук. Само да уточня, не беше стар модел, по-скоро концептуален, не знам дали е така на бг.Както и да е, като намеря снимки ще постна