Като начало в темата няма нищо смислено, което да помогне на посетителите. Такива теми са за раздел "Дъра-Бъра".
Като продължение - живеем в бедна страна, където много от хората си мечтаят за K6-2 500Mhz. Да го гърмиш насилствено ми се струва меко казано вулгарно. Все пак това си е лично твоя работа и затова оставих темата отключена известно време.
За завършване - колко от постовете по темата са свързани с нея - по моя преценка не особено много...
Ако държиш да продължиш със събирането на идеи, чуствай се поканен да го направиш, но в "Дъра-Бъра"
Na men ciala tema mi beshe iztrita v komputerni komponenti, ama iavno taka sa precenieli, ne che e hubavo edin chovek da reshava vsichko, no vse pak... iavno taka se poluchava
No kakto i da e, ne e bolka za umirane, prosto otbeliazvam, moje neshto da e stanalo da ima bug kato publikuvam poveche ot 3-4 posta na edna tema :-))))))))
heheh
zdrave da e.
Tova da mi e problema, kakto se kazva.
Zashto viangi triabva da se provejdat sreshtite v sofia ?
Към КрИс и Църната Роза, Абе явно и бъгчета има но не знам при мен ли са или във форума.Миналата седмица ми се беше изгубила цяла страница пък после се появи....Така че спокойно,ножа е дървен:-))