Хайде да е другия петък. Да се надяваме, че повече хора ще могат да дойдат, защтото явно за 4 и 5-ти няма да има много хора.
Хайде да е другия петък. Да се надяваме, че повече хора ще могат да дойдат, защтото явно за 4 и 5-ти няма да има много хора.
няма проблеми
то се видя че няма да бъдем повече от 4-ма ! ! !
Аз само искам от сега да уточня, че не съм правил никаква резервация. Освен това няма да имаме възможност и ние да дойдем с жената тази седмица. Наско и другите които имат възможност могат да направят загрявка тази седмица. За другата да се надяваме че ще сме в пълен състав. Да няма после недочули и недоразбрали.
Вече знаеш как се ползва BGmaps - остави линк че тези ретро кръчми са ми непознати.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Ако има хора и имам възможност ще дойда.
Тъкмо да пиша, че съм на линия - гледам свирил отбой! Е дано новата дата,която ще се насрочи е по-удобна!
E това е кръчмата:
http://www.amam.bg/?pg=info1&LO=02-2...45868593340400
НОВА ДАТА 12 .08.2006 г
Час - 20.00
Някой да мине да направи резервация ама на 11.08.2006
като преди това искам желаещите да се подпишат тук за да имаме ориентировъчна бр. за масата ! ! !
Както казах и преди едно голямо място за едно малко дупе и една ГОЛЯМА ХАЛБА Бира с печени наденички - пикантни.
Вече е четвъртък, а не виждам никой да се е записал !!! Ще се се събираме ли тази седмица в крайна сметка или няма ???
Абе то аз казах какво ще стане , ама кой да ме чуе!
Аз може да дойда, но ще стане ясно в последния момент.
Вярно е,така става като се отложи, но предлагам да се стегнем и да не пропускаме още веднъж,че то лятото свърши! Затова - нареждам моето дупе до Лудото и халбата до неговата ! Моля следващият!Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
съмнително е моето идване също !
Жена ми и мъника са болни , големия е все още здрав , но докога ?
Кво? Има ли някой за утре?
P.S.
Сега виждам това къде е !??! Айде нещо на към центъра