Кубица - 3-ти.
Алонсо - прегоря.
Може би, ако не бяха наказали Алонсо, той нямаше да товари толкова двигателя и от пето място на старта щеше спокойно да завърши втори или поне трети?
Мафия? ФИА подкрепя Шуми?
Или просто късмет?
Преглед за печат
Кубица - 3-ти.
Алонсо - прегоря.
Може би, ако не бяха наказали Алонсо, той нямаше да товари толкова двигателя и от пето място на старта щеше спокойно да завърши втори или поне трети?
Мафия? ФИА подкрепя Шуми?
Или просто късмет?
форца шуми!!!! :))) :ole :ole :bravo :bravo :yahoo: :yahoo: :god :god
Шампион, но за последна година :(
Жалко, че се отказва. От толкова време му симпатизирам, че не знам следващата година за кой ще викам.
даа и аз имам тоя проблем :)
Отново за Ферари! Кими и Маса смятам, че ще са също добра комбина...
Иначе Шуми е ВЕЛИК!
... и правилно си го наказаха този келеш... правилника гласи ако не си в бърза обиколко да дадеш път. Това, че нямаше да му стигне времето да направи бърза с какво право трябва да пречи на Филипе... смятам, че Маса можеше да вземе пол позишъна... но всичко свъриши... Браво на Шуми :god
http://store3.data.bg/razzieltm/Pict...12006team2.gif
Е има още 3 състезания до края ...всичко може да се случи :).Я камилата я камиларя ...иначе добро състезание направиха.
Не знам за Алонсо, ала Кубица прави фурор трето състезание и вече е на стълбичката. Разбира се че колите са от ГОЛЯМО значение но все пак... :bravo
@КрИс
Шампион, но за последна година :(
Жалко, че се отказва. От толкова време му симпатизирам, че не знам следващата година за кой ще викам.
Не е само твоя дилемата. Май ще симпатизирам на Кими, че е голям карък.
Re @Smurfa..
Не знам за Алонсо, ала Кубица прави фурор трето състезание и вече е на стълбичката.
Абе и Нътън уж беше фурия в първите му състезания -ама ...
Да разбирам ли че е сигурен шампион? Че не следя 'сериите' ... последното когато гледах Алонсо беше на върха и го водеха за тотален фаворит ? :)
Та Шуми ли е сигурния шампион ;)
Наздраве.