Кубица - 3-ти.
Алонсо - прегоря.
Може би, ако не бяха наказали Алонсо, той нямаше да товари толкова двигателя и от пето място на старта щеше спокойно да завърши втори или поне трети?
Мафия? ФИА подкрепя Шуми?
Или просто късмет?
Кубица - 3-ти.
Алонсо - прегоря.
Може би, ако не бяха наказали Алонсо, той нямаше да товари толкова двигателя и от пето място на старта щеше спокойно да завърши втори или поне трети?
Мафия? ФИА подкрепя Шуми?
Или просто късмет?
Шампион, но за последна година
Жалко, че се отказва. От толкова време му симпатизирам, че не знам следващата година за кой ще викам.
Отново за Ферари! Кими и Маса смятам, че ще са също добра комбина...
Иначе Шуми е ВЕЛИК!
... и правилно си го наказаха този келеш... правилника гласи ако не си в бърза обиколко да дадеш път. Това, че нямаше да му стигне времето да направи бърза с какво право трябва да пречи на Филипе... смятам, че Маса можеше да вземе пол позишъна... но всичко свъриши... Браво на Шуми
Е има още 3 състезания до края ...всичко може да се случи .Я камилата я камиларя ...иначе добро състезание направиха.
Не знам за Алонсо, ала Кубица прави фурор трето състезание и вече е на стълбичката. Разбира се че колите са от ГОЛЯМО значение но все пак...
@КрИс
Шампион, но за последна година
Жалко, че се отказва. От толкова време му симпатизирам, че не знам следващата година за кой ще викам.
Не е само твоя дилемата. Май ще симпатизирам на Кими, че е голям карък.
Re @Smurfa..
Не знам за Алонсо, ала Кубица прави фурор трето състезание и вече е на стълбичката.
Абе и Нътън уж беше фурия в първите му състезания -ама ...
Да разбирам ли че е сигурен шампион? Че не следя 'сериите' ... последното когато гледах Алонсо беше на върха и го водеха за тотален фаворит ?
Та Шуми ли е сигурния шампион
Наздраве.