Какви глезотийки предлагат хоратаЖена ми мрънка сега за такъв.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2814
Какви глезотийки предлагат хоратаЖена ми мрънка сега за такъв.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2814
Бамбуча, хич не е майтап това...
Аз мислех, че някой телефон-вибратор, със слот за MMCard ще видя...![]()
3975 Eвро, бая трябва да те поврънка ми се струва, хахахаЗа толкоз пари и на двамата лаптопи от по "обикновените" и ново домашно PC
![]()
Първоначално публикувано от Кайсо
ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ !![]()
![]()
![]()
Първоначално публикувано от MrMyr
Кое искаш? 4 бона или да те врънка някой?
Защото "поврънка" е съвсем друг глагол...![]()
Ivo
Възприемам се като уважаваща себе си ценителка на красивите "играчки"..![]()
Парите също са "красиви играчки", не мислиш ли (в перспектива)?Първоначално публикувано от MrMyr
![]()
Кой характеристики хареса жена ти?
Може би тези?
Integrated camera with mirror like functionality
Changeable Decorative Skins (2 sets included)
Но не може да не се признае ,че самата машинка е много добре проектирана
Много ми хареса
Integrated carrying grip
Carrying strap with integrated hybrid DVBT module and antenna (for digital and analog television) optional
UMTS prepared with built-in external antenna
Weigth: 2.6 kilogram (battery included)
Компютъра не е само за жени,много мъже биха го взели само заради дизайна-вградената дръжка,на мен ми е писнало да суркам моя със тъпата обемна чанта.
Остава само и цената му да е хубава.![]()
Аз пък имах предвид И доста "по-живи" играчки, които някои си ги имат по рождение даже.В това отношение финикийците могат преспокойно да си хапнат пасти на корем
Аз черпя.
![]()
гледам още ми виси етикета отзад на врата... а вградената ми дръжка позволява носене с две ръце... какво по-удобно?!
Нищо по-удобно!Първоначално публикувано от FearMe
Ако някой те носи за дръжката, даже ще можеш да се подпираш с ръце на асфалта...![]()
![]()
![]()
аз мост правя, така че нямам проблемиПървоначално публикувано от IvO™
за напреднали потребителки мога да предложа и варианта "дръжката на чантата през рамо"
Е, как през рамо? Коя жена ще иска да те държи на главата си?Първоначално публикувано от FearMe
![]()
Камене , пак си ял "весел кейк "
а това за моста и дръжката искам да го заснемеш - бая $ ще изкараме само от продажби на филмчето
Ха! Миналите 2 седмици бях в Холандия и видях централата на Tulip Comuters и тъкмо се зачудих, че има такова нещо, а тя централата им доста голяма и много красива. А ето сега се прибирам в България и веднага попадам на тях![]()