Какви глезотийки предлагат хоратаЖена ми мрънка сега за такъв.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2814

Какви глезотийки предлагат хоратаЖена ми мрънка сега за такъв.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2814

Бамбуча, хич не е майтап това...
Аз мислех, че някой телефон-вибратор, със слот за MMCard ще видя...
3975 Eвро, бая трябва да те поврънка ми се струва, хахахаЗа толкоз пари и на двамата лаптопи от по "обикновените" и ново домашно PC

Първоначално публикувано от Кайсо
ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ !

Първоначално публикувано от MrMyr
Кое искаш? 4 бона или да те врънка някой?
Защото "поврънка" е съвсем друг глагол...

Ivo
Възприемам се като уважаваща себе си ценителка на красивите "играчки"..

Парите също са "красиви играчки", не мислиш ли (в перспектива)?Първоначално публикувано от MrMyr

Кой характеристики хареса жена ти?
Може би тези?
Integrated camera with mirror like functionality
Changeable Decorative Skins (2 sets included)
Но не може да не се признае ,че самата машинка е много добре проектирана
Много ми хареса
Integrated carrying grip
Carrying strap with integrated hybrid DVBT module and antenna (for digital and analog television) optional
UMTS prepared with built-in external antenna
Weigth: 2.6 kilogram (battery included)
Компютъра не е само за жени,много мъже биха го взели само заради дизайна-вградената дръжка,на мен ми е писнало да суркам моя със тъпата обемна чанта.
Остава само и цената му да е хубава.

Аз пък имах предвид И доста "по-живи" играчки, които някои си ги имат по рождение даже.В това отношение финикийците могат преспокойно да си хапнат пасти на корем
Аз черпя.

гледам още ми виси етикета отзад на врата... а вградената ми дръжка позволява носене с две ръце... какво по-удобно?!

Нищо по-удобно!Първоначално публикувано от FearMe
Ако някой те носи за дръжката, даже ще можеш да се подпираш с ръце на асфалта...

аз мост правя, така че нямам проблемиПървоначално публикувано от IvO™
за напреднали потребителки мога да предложа и варианта "дръжката на чантата през рамо"

Е, как през рамо? Коя жена ще иска да те държи на главата си?Първоначално публикувано от FearMe

Камене , пак си ял "весел кейк "
а това за моста и дръжката искам да го заснемеш - бая $ ще изкараме само от продажби на филмчето
Ха! Миналите 2 седмици бях в Холандия и видях централата на Tulip Comuters и тъкмо се зачудих, че има такова нещо, а тя централата им доста голяма и много красива. А ето сега се прибирам в България и веднага попадам на тях