Трябва да се изработят n на брой метални плочки с уникални баркодове на тях.Металът трябва да е феритен задължително! Ако някой го е правил или знае къде или кой може да го свърши, моля да помага! Благодаря предварително!
Трябва да се изработят n на брой метални плочки с уникални баркодове на тях.Металът трябва да е феритен задължително! Ако някой го е правил или знае къде или кой може да го свърши, моля да помага! Благодаря предварително!
Става, но имайки в предвид уникалните свойства на феритния метал и необходимостта да се постигне и уникалност на баркода, това струва доста скъпо. Приблизителната цена е 39.93 еуро на плочка. Дай адрес за да ти направим подробна оферта. Феромагнитния метал трябва ли да има и ентропийни свойства?Първоначално публикувано от ivd
Това е много скъпо за мен! Става въпрос за над 2500 плочки! Иначе изискванията към материала са да може да се завари към метал и да може да се засича от метал детектор ако случайно се изкърти и падне!
@ivd,Първоначално публикувано от ivd
Извинявай, но снощи се пошегувах с написаното от теб, а ти май прие нещата сериозно. Такова понятие "феритен метал" в материалознанието не съществува. Уникални за дадена серия баркодове се генерират със специални програми. Това което си писал във втория си пост е още по абсурдно - феритите не се поддават на заваряване. Ако това е Ваш фирмен проблем, консултирайте се със специалисти по технология на металите, но предварително формулирайте точно задание с вида на материалите и специфичните си изисквания. Имайте в предвид, че доброто задание е половината от решението на проблема!
Успех!
Lupus, аз не съм пуснал темата на базик. Иначе от метали разбирам колкото от шев и кройка , все пак съм компютърен инж.!